Situatie uitfans Ajax en feyenoord niet te vergelijken

1130trein

De KNVB is het niet eens met de kritiek van de supportersvereniging van Ajax over het uitstellen van de wedstrijd tussen psv en feyenoord. Er waren bij de wedstrijd psv – Ajax van vorig jaar geen uitsupporters welkom terwijl er nu voor de rotterdammers van alles verschoven wordt.

“Laat ik voorop stellen: wij streven altijd naar een wedstrijd met uitsupporters. Maar wij moeten ook kijken naar de omstandigheden, in welke competities spelen de verschillende clubs en zijn er andere mogelijkheden? Ajax speelde destijds Champions League, psv Europa League, die mogelijkheden waren er daarom niet” meldt woordvoerder Koen Adriaanse aan Ajax Showtime.

De KNVB zegt dat psv – Ajax geen uitgestelde wedstrijd was en er dus geen kaartjes waren gekocht door de uitsupporters. “Voor psv – feyenoord waren er 1250 supporters met een toegangsbewijs, vanuit het sportieve belang, maar ook vanuit het supportersbelang proberen wij dan een datum te vinden waarop deze fans ook aanwezig kunnen zijn.” De wedstrijd tussen psv en feyenoord is vandaag wederom uitgesteld door diverse spooraangelegenheden. Wanneer de wedstrijd wél gespeeld wordt, zal vandaan door de KNVB bepaald worden.

Excuses voor de overlast.

Bron: Soccernews

Related posts

12 Comments

 1. Sazzz

  ooit gehoord van restitutie KNVB? en spelen ze niet allebei Europees? het slaat echt nergens op…

 2. rik2

  Wat een gelul… Bij PSV Ajax waren er gewoon kaarten gekocht door de Ajax supporters maar door werkzaamheden aan het spoor omgeving Eindhoven reden er geen treinen.

 3. gerrykoos

  complete discriminatie en stigmatisering van Ajax-fans, nee van Gijzel en consorten maakt uit of en hoe fans van de tegenstanders kunnen komen. En de KNVB laat zich dit allemaal aanleunen, maar ja dat zwakke gedrag zijn we van Dhr van Oostveen niet anders gewend.

 4. ajacied078

  na 4x kampioen willen ze een ander in zeist en aangezien 010 te boek staat als club van het volk.. kuch kuch. zullen ze een beetje hulp moeten hebben daar op zuid

    1. LevenslangAjaxfan

     Dan voortaan ook maar knvb ipv KNVB en fifa en uefa. Volgens velen worden we toch altijd genaaid door die partijen. Naam van de scheidsrechter ook maar met kleine letters. Zijn ook nooit op onze hand. Namen van de spelers die we niks vinden dan ook maar meteen. Wat dachten we van frank de boer. Na afgelopen weekend alleen maar recht op kleine letters, toch? Wie nog meer ideeen voor onze redaktie?

Comments are closed.