Derksen: ‘Jonk ideale opvolger De Boer als hoofdtrainer Ajax

1202jonk

Johan Derksen liet maandagavond in het programma Voetbal International weten dat Wim Jonk de ideale opvolger kan zijn van de huidige hoofdtrainer Frank de Boer. Of dat samen met Jaap Stam gaat gebeuren liet Derksen nog even in het midden.

‘Ajax is niet alleen bezig om zelf spelers op te leiden maar het doet dat ook met trainers. Wim Jonk is bijvoorbeeld de ideale persoon om Frank de Boer op te volgen als hoofdtrainer. Jonk kent de manier van werken bij Ajax en het is vrij logisch dat hij de volgende hoofdtrainer gaat worden. Daarmee streeft Ajax de werkwijze van Barcelona na. Ook daar werken ze met oud-spelers die vervolgens de technische staf versterken en zelfs hoofdtrainer worden’. Of Jaap Stam de assistent gaat worden liet Derksen nog even in het midden. ‘Jaap heeft aangegeven dat hij ook wel voelt voor een baan als hoofdtrainer. Ik denk niet dat hij dan als assistent naast Jonk gaat zitten, maar je weet het nooit’.

Bron: VI

Related posts

15 Comments

 1. Amsterdammetje

  het is een cabaretprogramma met onderbroeken lol, die kan je niet serieus nemen.

 2. Velibor

  Gelukkig wel ja ,beter dan voetbal uitroepen tot een wetenschap en doodlullen met taktische plannen waar geen zak van terecht komt!

 3. AFCA my World

  Mocht Jonk Frankie opvolgen hoop ik wel dat er meer plezier in het spel komt,gewoon mooi en swingend voetbal,niet een vervolg met dat eeuwige gebrei dat tikkie breed en tikkie terug en de bangheid om een fout te maken,gewoon fris voetbal en als je dan onderuit gaat pech gehad en op naar de volgende wedstrijd,gaat dit niet gebeuren zet dan R Jans voor de groep! Die doet met weinig middelen grote daden!

  1. hetje

   Ja maar dat doet hij alleen bij teams waar weinig druk is.toen er bij hereveen en Luik druk vanuit de supporters en de directie kwam was het daar gauw gedaan met jans. Dus is het geen zekerheid dat hij het bij ajax wel red.

 4. creutz1977

  derksen moet zijn kanarie houden.. die vent heeft echt nergens verstand van.. lult met iedereen mee

   1. LevenslangAjaxfan

    Ron kan meer dan je denkt. Is een soort wenger en Fergusson in een alleen dan met een mooi karakter

 5. Daviid

  Zou een logische stap zijn. Ben alleen bang dat Stam ook meer wilt dan alleen assistent zijn en daardoor wilt vertrekken.

Comments are closed.