Van der Hoorn opnieuw gebeten hond op social media

1130ado-ajax_vdhoorn

Mike van der Hoorn was vanmiddag even een trending topic op Twitter. De verdediger mocht de laatste tien minuten invallen tijdens de uitwedstrijd tegen Ado en prompt viel de gelijkmaker achter Jasper Cillessen. Tegenover Metro was Van der Hoorn duidelijk. ‘Dat ik in het veld kwam en dat vlak daarna de gelijkmaker valt is niet mijn schuld. Dat dat doelpunt niet mag vallen is een ander verhaal maar als ik op Twitter lees dat het altijd fout gaat als ik inval dan is dat bullshit en slaat totaal nergens op’, aldus een gepikeerde Van der Hoorn.

Bron: Metro

Related posts

44 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Volgens mij, verliest Viergever daar de bal en niet vd Hoorn!!
  Hier op dit forum las ik vanmiddag ook dat het vd Hoorns schuld is dat we puntverlies leden.
  Dat vd Hoorn waardeloos is.
  Allemaal leeghoofden reacties.
  Je moet bij degene zijn die de bal daar verliest en aan degene die de kansen op de 2-0 verprutsen!!
  Als je 2-0 maakt voetbal je die wedstrijd gewoon makkelijk uit. En daarbij Je doet dit als team.
  Het is zo makkelijk om vd hoorn hier de schuld van te geven.
  Maar jullie moeten verder kijken dan je neus lang is!!

  1. Daandinho

   Als je kijkt hoe Viergever die bal krijgt dan komt dat omdat Van den Hoorn bij een hoge bal er totaal onderdoorgaat en volledig mistimet, dan is t dus niet Viergever’s schuld maar van Van den hoorn (again)

  2. Anti sigi

   Ja en van dee hoorn kwam er pas net in voor een verdediger is het lastiger om in een wedstrijd te komen dan eens spits die invalt ook gwn dom een verdediger te wisselen had gwn voorin vers bloed er in gedaan en zo hadden het alle beste ook gwn de stand uitbreiden en blijven aan vallen dat is de beste verdediging en als je dan 3-0 voor staat kun je het wel een beetje rustig aan doen ja maar verdedig dan wel zoals die italianen dat ook doen

 2. PvL020

  vd Hoorn laat je niet kisten hoor, dit was jou zeker niet aan te rekenen. Jij komt er wel, Moisander weg jij spelen Come on!!!!

     1. PvL020

      Dat gaat natuurlijk nergens over, dat is geld over de balk gooien want beter is hij niet. Dan had hij namelijk nog wel bij Ajax gebleven. En is al helemaal geen CV.

 3. Alabe

  Verdedigen is wel iets meer dan alleen met de handjes op de rug erbij staan te kijken. Verder had van Rhijn moeten scoren. Dus allemaal schuld.

 4. jeroen81

  de verdedeging is nie best van dit team moisander veltman en van rijn met deze jongens wordt je geen kampioen en viergever is een miskoop vindt et ma niks op et moment

 5. Hintham

  Volgens mij zag ik van Rhijn meer fouten maken. Hij was de persoon die niet de voorzet blokkeerde waar de tegentreffer uit kwam.

  1. polaroids

   Van Rhijn maak wel vaker fouten, is geen zekerheid. Bijzonder dat zijn positie niet ter discussie staat?

 6. kLASSE20

  Met je handen op je rug verdedigen en de bal voor je voeten het doel in laten gaan en je man vrijlaten (want van der hoorn stond lucht te dekken) maar het is niet jou schuld? Dat is bullshit en slaat nergens op. Geef je fout toe en begrijp de andere kant ook van gefrustreerde supporters hier wil ik wel nog even aan toevoegen dat t puntenverlies natuurlijk niet zijn schuld is want we hadden gwn 2-0 moeten maken maar voor het doelpunt van ADO was je zeker voor een groot deel verantwoordelijk

 7. Bassie de ajax fan

  veltman, van Rhijn en Moisanders zijn geen echt sterke verdedigers. vd Hoorn is wel een sterke en goede verdediger. Vd Hoorn je bent gwn KAST

 8. pietprecies

  De fout lag hoofdzakelijk bij vier(ballenweg)gever maar Vd hoorn stond wel voornamelijk lucht te dekken. De reacties op hem zijn wel overtrokken maar hij moet zelf vooral hard werken om beter te worden en een wat dikkere huid krijgen, bij een topclub wordt er nu eenmaal meer van je verwacht mikey… Deal with it.

 9. IDI-JOOD

  die 4gever moet gewoon die bal wegroeien en dan hebben we het nergens over.
  gauw vergeten deze wedstrijd.
  matig niveau .

 10. pietprecies

  Overigens, zoals anderen hier ook aanhalen, van rhijn is, samen met viergever achterin vooral de foutenmaker. Van rhijn brengt vaak met foute passes zijn collega’s in de problemen.

 11. mizzi

  Wat een onzin van der hoorn loopt ook op een andere positie. Viergever glijdt weg en kramer kan hem inschieten. Buiten dat hadden er al andere spelers de 2de moeten prikken. Maar die maken de verkeerde keuze. Als die hadden gescoord was er niks over van der hoorn besproken. Wat mij betreft dus kolder.

 12. Tukkerajacied

  hij stond wel lucht te dekken, terwijl kramer vrij stond. in die fase in de wedstrijd moet je maar aan 1 ding ze scoren niet! laat je hem zo vrij, dan moet je ook is zien als verdideger

 13. Sjapie

  Je moet op deze site tegenwoordig altijd maar positief zijn anders ben je geen “echte Ajacied” begrijp ik. Rot toch op man, we hebben gewoon een hele slappe verdediging met matige spelers. Wie de fout maakte zal me aan me reet roesten, ze hadden het allemaal kunnen zijn. Ajax heeft bepaalde doelen voor ogen, hardstikke mooi maar die bereik je niet met het aantrekken van middelmatige spelers als vd Hoorn en Viergever. Zet dan de eigen jeugd er alvast maar in, die zijn echt niet minder. Ongeinspireerde bagger is het af en toe waar je naar zit te kijken. Frank is een prima trainer, en ik ben er van overtuigd dat we kampioen worden. Het is alleen niet om aan te gluren af en toe.

 14. War

  Onzin !
  1. Foute wissel de Boer, de zoveelste op rij.
  2. Doelpunt 100% fout Viergever.
  3. Aanvallers faalden hopeloos vandaag, daardoor onnodig puntverlies.

  Wordt een beetje moe over het gezeik van vd Hoorn, niks mis mee.

 15. Ajacied407

  Er kan wel worden gezegd dat het niet zijn fout is, maar ook hij gaat de fout in. Hij staat bij de 1-1 gewoon lucht te dekken en komt gewoon te kort voor Ajax.

 16. JCruijff

  De grootste fouten maakt Frank de Boer. Je moet tegen een drukkend ADO juist aanvallend wisselen en al zeker niet bij een corner tegen. De wissel Kishna Siggi begreep ik dus ook al niet.

 17. Bertus02

  Waarom staat van der Hoorn met zijn handen op zijn rug in het strafschopgebied? Een beetje verdediger gaat er vol in

 18. neslopu

  Het is heel makkelijk om 1 pispaal te pakken.. Ze hebben in dit geval collectief gefaald. Zonde!! Ik hoop maar dat de aankomende wedstrijden beter gaan… Hoe dan ook ; dit is de club waar ik trots op ben…………….

 19. ferike

  Verdedigen, aanvallen, je speelt als een team. Zo win, en verlies je samen. Zo werkt dat in een teamsport nu eenmaal. vd Hoorn heeft wat meer tijd nodig om op het Ajax niveau te komen. Hem afkraken zal dat proces zeker niet versnellen !

 20. Bob0667

  Voetbal intelligentie dat missen er een aantal. Dim kijken dat lukt wel vooral vd Hoorn en Moisander

Comments are closed.