‘Extra wapen’ Van der Hoorn weerlegt kritiek: ‘Als mensen dat suggereren, dan slaat dat nergens op’

1130ado-ajax_vdhoorn

Nadat hij afgelopen week er niet in slaag de Zlatan Ibrahimovic van scoren af te houden kende Mike van der Hoorn zondag tegen ADO een ongelukkige invalbeurt. Tien minuten voor tijd kwam hij in het veld voor Niklas Moisander en amper twee minuten later viel de gelijkmaker van de voet van Van der Hoorn’s directe tegenstander; Michiel Kramer. Vorig seizoen viel Van der Hoorn ook kort voor tijd in tijdens de Champions League wedstrijd tegen AC Milan en ook toen ging het mis. Van der Hoorn lijkt door pech te worden achtervolgd, maar hij zelf ontkent. “Nee, dat is niet zo”, aldus het leidend voorwerp zelf in gesprek met Metro.

“Dan zou je dat ook over Jairo Riedewald kunnen zeggen, die tegelijk met mij inviel. Is het bij mij vaker misgegaan? Daar ga ik geen aandacht aan besteden. Die gelijkmaker valt na mijn invalbeurt, dat is een feit en dat mag niet gebeuren, ok. Maar als mensen nu willen suggereren dat het altijd fout gaat als ik erin kom, dan slaat dat slaat nergens op”, aldus Van der Hoorn.

Frank de Boer gaf tijdens de persconferentie een verklaring voor de rare wissel Moisander-Van der Hoorn en dat ook nog eens net voor een corner. “Ik wilde met Van der Hoorn een extra ‘wapen’ inbrengen. Kramer en Van der Hoorn zijn ongeveer even lang, vandaar dat ik Mike inbracht”, aldus De Boer over de wissel die averechts uitpakte.

Bron: Metro

Zie ook eerdere bericht:
30-11-2014: Van der Hoorn opnieuw gebeten hond op social media

Related posts

9 Comments

 1. mizzi

  Wat een onzin riedewald liet zijn man lopen waardoor die kon voorzetten. Van duinen stond vrij om de bal daarna weer terug te brengen. Viergever gleed uit waardoor kramer kon inschieten. Klinkt echt als de schuld van van der hoorn. Het hele team zou is wat klote moeten tonen. Vechtersmentaliteit mis ik in het team. alleen bij serero en klaasen zie ik dat terug.

 2. ajaciedpiet

  Het is viergevers schuld die als een kip zonder kop voor de 16 ging lopen klootviolen

  1. Bolus1963

   Mee eens, niet altijd mooi voetballend willen oplossen, gewoon ruimen en de 3 punten binnen halen en zeker in de laatste minuten

Comments are closed.