Van der Hoorn: ‘Ik moest spelen tegen PSG anders was ik vertrokken’

vdhoorn

Mike van der Hoorn had een duidelijk doel voor ogen toen Joël Veltman de rode kaart pakte tegen FC Barcelona. Van der Hoorn voelde dat hierdoor zijn kans op een plek in de basiself aanwezig was en mocht dat dinsdagavond niet gebeuren dan was Van der Hoorn vertrokken bij Ajax.

‘Ik ben erg blij dat de trainer mij het vertrouwen heeft gegeven tegen Paris Saint-Germain want als hij mij nu niet had opgesteld dan was het voor mij wel duidelijk dat ik kon vertrekken. Ook de trainer heeft aangegeven dat bij een reserverol in Parijs Ajax mij net zo goed had kunnen verkopen of verhuren. Ik kreeg het nieuws vorige week zondag te horen en ben blij dat ik heb laten zien het niveau aan te kunnen en ondanks de drie tegentreffers ben ik content met mijn optreden’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

26 Comments

 1. rick221

  Ik denk nog steeds dat hij er kan komen kijk is naar van rhijn hetzelfde verhaal ook 2 seizoenen niks en nu gaat die richting ze oude niveau moisander weg vd hoorn basisplaats

 2. jari

  Speelde niet slecht tegen PSG. Alleen jammer van de 2-1. Als ik mezelf zou moeten bewijzen, dan had ik die zlatan echt opgevreten. Dicht op de huid! Geen seconde ruimte geven!

 3. nicks

  van de hoorn speelde hartstikke goed en wat betreft de 2-1 5 cm naar links en er was niks aan de hand! Dus slecht van hem of wereldklasse van Zlatan! ik zeg opstellen die van de hoorn!

 4. bob-p

  Roep al vaker, vd hoorn moet erin. Nu moisander waarschijnlijk in de winter vertrekt kan hij daar mooi spelen

 5. toonvs

  Wat zijn we gauw tevreden Mike. Je moet helemaal niet tevreden zijn als je verliest. Zo wordt het nooit wat ik heb goed gespeeld nee hebt verloren. Je moet pas tevreden zijn als je wint en je vent hebt uitgeschakeld.

 6. stylo1984

  Laat nog wat steken liggen hier en daar… Had idd bij de 2-1 veel dichterop moeten staan…. Vreemde is altijd dat Ajax tegen grote clubs “vrij” goed speelt en in eredivisie een stuk minder

 7. Bastoflex

  @Stylo, de reden dat Ajax beter speelt op internationaal niveau is omdat ze daar meer ruimte krijgen (omdat de tegenstander niet met zijn allen op de eigen helft staat).

  1. stylo1984

   Dat zou kunnen idd, maar denk ook dat ze voor zichzelf beter willen presteren in dat soort wedstrijden… Meer adrenaline in/voor zo’n wedstrijd

 8. ferike

  Die jongen loopt naast zijn schoenen. Hij heeft het niveau (nog) niet. Zlatan kon scoren, waar was hij? Op te grote afstand, hij had op de lippen moeten zitten van Zlatan. Mike koop een spiegel en durf kritisch op jezelf te zijn !!

 9. AFCA my World

  Heb nu allemaal eens vertrouwen in die jongen,had lange tijd nodig om te wennen,maar hij laat steeds meer zien het niveau aan te kunnen,dus nog even geduld en hij is de baas op het veld!

 10. Gert Ajax

  Hij heeft wel een beter lichaam dan bv Veltman voor zijn positie.Als hij nog wat gemener en slimmer wordt komt het wel goed.
  Ik heb die jongen nog niet afgeschreven.

 11. timkloppers

  geloof dat mike in trainingskamp afgelopen zomer de enige speler is die heeft gescoord. kopsterk en lang. gaat echt wel komen. veltman is niet in vorm en moisander wil weg. dus geef denswil van de hoorn maar eens de kans.

Comments are closed.