Klaassen onder indruk van A1: ‘Opleiding Barcelona staat hoog aangeschreven, maar A1 speelde ze weg’

ajaxa1

Waar het eerste elftal van Ajax in de Champions League geen vuist kon maken bewezen de talenten van de A1 opnieuw wèl tot de top van Europa te behoren. Nadat eerder tot twee keer toe de Amsterdamse jeugd tegen Barcelona de betere ploeg was (2-2 en 1-0 winst) werden gisteren de leeftijdsgenoten van PSG de oren gewassen (3-6), en plaatste zich daarmee als groepswinnaar voor de achtste finales van de UEFA Youth League. PSG werd in Amsterdam eerder al met 6-1 verslagen. Davy Klaassen volgt zijn jongere clubgenoten en is onder de indruk.

Het elftal van coach Wim Jonk speelt volgens Klaassen leuk, fris en verzorgd voetbal. “Bij sommige jongens zie ik zelfs al een bepaalde volwassenheid. Daar geniet ik van”, aldus Klaassen. Met name de wedstrijden tegen Barcelona vond hij indrukwekkend. “De opleiding van Barcelona staat hoog aangeschreven. En in beide onderlinge wedstrijden werden ze weggespeeld door onze jongens. Dan gaat er iets goed.”

Bron: Voetbal International

Related posts

7 Comments

  1. ricardoafca410apd

    nog effe en iedereen word vervangen door de jeugd en paar oude bekenden worden terug gekockt en volgend jaar de cup met de grote oren winnen

  2. AFCA my World

    Als er opruiming word gehouden bij Ajax,kunnen er een paar mooi doorstromen! En dan Bazoer ook naar Ajax 1!

Comments are closed.