‘HSV en Wolfsburg tonen interesse in Moisander’

moisander

Niklas Moisander gaf gisteren aan in de winterstop Ajax te willen gaan verlaten. Het contract van de Finse international bij Ajax loopt aan het eind van dit seizoen af en zijn zaakwaarnemer Sören Lerby heeft aangegegeven dat verlenging van de samenwerking geen optie. Moisander hoopt in januari een mooie transfer naar een topcompetitie te kunnen maken. Hamburger SV en VfL Wolfsburg zouden interesse hebben in Moisander, zo melden Duitse media.

Volgens het Duitse Transfermarkt zou de 29-jarige aanvoerder van Ajax in de winterstop nog zo’n vijf miljoen euro moet gaan kosten. Moisander werd al eerder gelinkt aan HSV. De Duitse club verkeerd al jaren in slecht weer en is naarstig op zoek naar versterking in de defensie.

Related posts

21 Comments

 1. AFCA my World

  HSV is prima club,we doen Zimling Denswil Sigi en Sana er gratis bij,opgeruimd staat netjes!!!

  1. Remco-Ajax-Nijmegen

   Denswil moeten we houden, daar zie ik wel goede dingen in. Alleen zijn instelling is niet altijd even goed, maar naar een paar gesprekken daaeiver moet dat ook goed komen.

   1. AFCA my World

    Daar zijn ze al langere tijd mee bezig,maar hij luistert niet,dat is zijn probleem! Hij heeft niet de goede mentaliteit en kwaliteit en dan die maniertjes en dat arrogant gedrag (dus niet de Amsterdamse bluf) gaat hem de das omdoen,weg met dat over het paard getild ventje!

 2. AFCAoostNL

  Hele eigenwijze spelertje zijn soms hele grote toppertjes geworden..is mischien wel bluf van hem allemaal. Als Moisander weg is maakt hij alles goed

 3. KevanS079

  Weg ermee, Zimling mag er gelijk gratis bij! Moisander is geen echte centrale verdediger hij maakt alleen maar foutjes in de opbouw, is traag en heeft geen kracht. Hij wordt weggeduwd door Ogbeche van Cambuur, ik heb liever Denswil..

 4. ElSalvador

  Zie hier Duitse subtop, hoger haalt hij niet. Kan samen met vdVaart rondo-tjes tikken op de eigen helft…..

Comments are closed.