De Boer: ‘In de rust ben ik enorm boos geworden’

1121deboer

Frank de Boer sprak maandagavond op de training nog meerdere malen over een kutbal die zijn spelers gaven. Dinsdagavond was het voor de coach niet veel anders en daar baalde De Boer van, na afloop van de wedstrijd in Parijs.

‘We kregen zoveel ruimte om te voetballen en dan moet je daar gebruik van maken. Elke keer weer die foute pass en dan gaan er zoveel dingen mis, dat is zo jammer. In de rust ben ik dan ook behoorlijk tekeer gegaan want hier was wat te halen. Ricardo Kishna haalde een aanvaardbaar niveau maar alleen kan hij het ook niet als de rest zoveel fouten maakt. In de tweede helft ging het stukken beter maar opnieuw door persoonlijke fouten geven wij de wedstrijd uit handen’.

Bron: NOS

Related posts

13 Comments

 1. Ajacied407

  Helemaal met Frank eens. Ajax kon een veel beter resultaat in Parijs neerzetten, omdat PSG geen schim was van hun gewone niveau. Ajax speelde aardig, maar de eindpass was steeds niet nauwkeurig genoeg, waardoor we voor de goal niet erg gevaarlijk werden, jammer.

 2. ajaxpers

  Ik vond sereo heel goed en begreep niks van de wissel. Met zimling ga je voor safe maar dat was niet nodig bij die stand!

 3. paullus

  Het word misschien eens tijd voor een andere trainer
  Die de boel wel op scherp zet
  Want dat tikkie breed heeft iedereen wel eens gezien

 4. ajajer

  heb wat respect, deze man heeft veel voor ons gedaan en zal in de toekomst ook nog veel voor ons betekenen! Hij mag van mij zolang blijven als hij wilt

 5. paullus

  Best ajajer het voetbal gaat met het seizoen achteruit
  Ik heb zelf ook respect voor de boer
  Maar hoe Ajax nu voetbalt is niet om aan te gluren

  1. upto5

   Een beetje respect voor de Boer is wel op zijn plaats. Welke trainer zou het volgens jou veel beter doen dan?

Comments are closed.