Uitslag prijsvraag 17 november: Wie zijn de Ajacieden op de foto?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 17 november. De opgave bleek toch behoorlijk lastig! Wie waren de twee Ajacieden op de foto tijdens de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Dordrecht? Nee, niet Viergever en / of Veltman, zoals sommige inzenders dachten. Het waren Niklas Moisander en Nicolai Boilesen!! (zie foto beneden)!

Toch nog een flink aantal goede inzendingen en daaruit hebben wij Rick Nitrauw uit Zwolle getrokken als prijswinnaar!. Hij wint onderstaande Ajax Cap met oud logo en drie sterren! Gefeliciteerd Rick!

1103ajaxcap

App-gebruikers: Bekijk de foto op onze website: www.AjaxFanzone.NL

1103prijsvraag_uitslag
Niklas Moisander & Nicolai Boilesen zijn de spelers die wij zochten!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag:” Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Bouds-Inn.nl. voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

1 Comment

Comments are closed.