PSG o.a. zonder Verratti en Cabaye tegen Ajax

Paris Saint-Germain kan dinsdagavond tijdens het Champions League duel tegen Ajax geen beroep doen op Marco Verratti en Yohan Cabaye. Nicolas Douchez en Jean-Christophe Bahebeck zijn ook niet inzetbaar bij de Franse kampioen. Lucas Moura is mogelijk wel weer inzetbaar.

Verratti liep twee weken geleden een hamstringblessure op bij de nationale ploeg van Italië. De middenvelder moest de competitiewedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Metz laten schieten en zal ook niet in actie komen tegen Ajax. Cabaye raakte tijdens de wedstrijd tegen Metz geblesseerd. Hij liet zich al vroeg in de wedstrijd vervangen. Bij Ajax ontbreken alleen Viktor Fischer (geblesseerd) en de geschorste Joël Veltman.

Doelman Salvatore Sirigu van PSG waakt voor onderschatting. “Ajax is absoluut niet bang voor ons. Wij willen eerste eindigen in deze groep, maar Ajax is een lastige tegenstander. Ze willen altijd voetballen en zetten goed druk naar voren. In Amsterdam gingen ze op jacht naar de 2-1, dus ze zullen niet bang voor ons zijn.”

Related posts

8 Comments

 1. mano

  wij zijn niet bang voor niemand. helaas is het tegenwoordig ook zo dat er nog maar weinig bang voor ons zijn =(

  1. 020 king of 010

   Jep wij worden gezien als appeltje en eitje , maar toch ben ik van mening dat wij 80%kans hadden op een 2e plek als die arbitrage niet zo corrupt was !!!!!

 2. Ajacied407

  Elke club op de wereld heeft respect voor Ajax. Het blijft een wereldbekende club door de historie en door de fantastische jeugdopleiding.

 3. bobin

  offtopic wat doet die fucking reclame tussen de berichten in?????
  Wie heeft daar om gevraagd?

Comments are closed.