Jong Ajax geeft tegen NEC in slotfase toch nog zege uit handen: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond het Jupiler League duel tegen koploper NEC met 1-1 gelijk gespeeld. Riechedly Bazoer zette de thuisploeg op voorsprong via een mooi afstandsschot. Het Ajax van Jaap Stam leek de zege binnen te hebben, zeker toen Richairo Zivkovic in de slotminuut met twee medespelers zowat alleen op één NEC-verdediger op weg naar 2-0 leek. De Ajax-spits was echter zelfzuchtig. Uit die afgeslagen aanval scoorde NEC vervolgens aan de andere kant via een kopbal van Rens van Eijden: 1-1.

Jong Ajax-NEC Nijmegen 1-1 (0-0)
70. Riechedly Bazoer 1-0
94. Rens van Eijden 1-1

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Ligeon, Tete, Van Bruggen, Van Koesveld; Bazoer, Noordhoff, Duarte; Becker, Zivkovic en Menig (68. Acolatse)

Opstelling NEC Nijmegen: Smits; Gravenbeek, Van Eijden, Conboy, Leiwakabessy; Daemen, Breinburg, Mert; Jahanbakhsh, Ars en Limbombe

Related posts

13 Comments

  1. gerrykoos

   mee eens, soms vraag ik me ook echt af waar zijn we met dit eigengereide ventje aan begonnen.

 1. Anti sigi

  Die bazoer is trouwens echt een goeie verdedigende middenvelder miss naar ajax1 beter dan die kut zimling en ook wel beter dan viergever vind ik

 2. tothefuture

  Gaat lekker dat posten. 🙂 op zich is het een mooi resultaat als je naar het elftal kijkt. Jammer dat het zelfs geen 3 punten zijn maar tegen de koploper is dit gewoon een goede prestatie.

 3. tothefuture

  Enne wat betreft Zivkovic. Hij leest op het internet de commentaren op Sigi en denkt bij zich Elf: als ik niet scoor wordt ik afgemaakt. Nu gaat hij voor zijn kans, is het ok niet goed 🙂 had hij erin gezeten was het een wereldspits geweest, nu is hij zelfzuchtig. Leven is moeilijk voor een voetballer :-))

 4. Kevke87

  dit zijn de momenten dat hij het moet leren. killerinstinct, dit mag nu gebeuren, straks in ajax 1 niet.

Comments are closed.