Kishna scoort, geeft assist, en maakt prachtige panna (Incl video)

Ajax – SC Heerenveen was geen wedstrijd waar de spetters je om de oren vlogen.Ajax leek maar niet in het ritme te komen en dat Ajax uiteindelijk nog met 4-1 won lag meer aan Heerenveen dan aan Ajax zelf. Ricardo Kishna zorgde nog wel voor een hoogtepunt. De aanvaller scoorde, gaf een schitterende assist en maakt een krankzinnige panna op de achterlijn.

App-gebruiker: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

21 Comments

 1. barkes88afca

  Geen beste pot, maar het is goed om te zien dat er een paar jongens met veel vertrouwen spelen! Geeft hoop op een goede afloop van de competitie voor ons 🙂 en het is eindelijk weer eens aantrekkelijk om te kijken, met Kishna en Anwar op de flanken gebeurt er tenminste iets!

  1. SteffanAFCA

   Ja stukken beter met 2 echte vleugel spelers! Schone lekker naar het middenveld halen en even kijken of Kishna het nu wel door kan zetten, hij kan het iedergeval wel!

     1. Anti sigi

      Tja of allebij er in kishna in de spit fisher en el ghazi op de flank stel nou ajax koopt milik niet moeten ze dat sws doen maar milik is goed invaller of je doet fisher in begin als invaller

     2. nick-afca95

      Of je doet fischer op het middenveld! Als hij op links voor staat trekt hij alleen maar naar binnen dus krijg je een trechter effect. Gewoon links half naast klaasen zetten en dan kishna milik el ghazi voor in. En dan riedewald op blind’s oude plek.

 2. Ruubruub

  Mooi dat juist Kishna gister zo goed speelde. Had ie nodig. Nu hopen dat hij deze lijn kan doortrekken want dan wordt het wel genieten met in vorm zijnde flankspelers als Kishna en El Ghazi

 3. bob-p

  Ben ik de enige die ne zorgen maakt over het voetbal van Ajax? zelfs met 10man had Ajax het moeilijk. Ik schrok er van..

  1. coenie

   Mee eens. Eerste helft was véél te slap. En dan al die ingewikkelde hakjes, leuk om te zien maar als je achter staat lijkt het mij zaak om zo snel mogelijk die bal naar voren te krijgen en iemand in scorings positie te krijgen. 1x raken en door. Ben erg blij met de winst maar die 2 weken interlands heeft de ploeg geen hoed gedaan volgens mij.

   1. tothefuture

    Extra wedstrijden is alleen maar goed. Daar leren ze van. Vooral Veltman zit middenin leerproces. Zo ben je goed, en sta je in een oranje shirt en zo ben je weer terug bij het begin. Juist heel goed goed ze.

     1. tothefuture

      In mijn ogen juist wel. Hoe meer ervaring hoe beter. De leerschool moet hard zijn. Worden het kerels van 🙂

 4. Holly

  Tuurlijk, standaard is voor andere teams. Laat die maar een cornertje proberen te verdienen, wij willen dit zien, Top.

 5. Flyer

  Krishna heeft een probleem met zijn houding een paar goede wedstrijden en hij loopt met zijn hoofd in de wolken laat hij nou maar eens zien dat hij 1 seizoen op niveau kan spelen zoals schone en serero die er bijna altijd staan. Wat niet wegneemt dat hij gisteren geniaal was.

Comments are closed.