Denswil vervangt geschorste Veltman in selectie voor duel tegen PSG

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de UEFA Champions League-wedstrijd van Ajax, aanstaande dinsdagavond (20:45uur) tegen Paris Saint-Germain. De plek van de geschorste Joël Veltman in de wedstrijdselectie wordt ingenomen door Stefano Denswil. Veltman is geschorst na zijn rode kaart in de thuiswedstrijd in de Champions League tegen FC Barcelona. Denswil behoorde dit weekend opvallend genoeg niet tot de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Heerenveen (uitslag 4-1).

Selectie Ajax voor duel met Paris Saint-Germain:
Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Jairo Riedewald, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jasper Cillessen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Nick Viergever, Niki Zimling, Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

   1. Anti sigi

    Ja maar denswil is ook niks ajax moet gwn een goede centraalverdediger kopen ze hebben daar echt wel het geld voor

   1. Ajaciednmr1

    Wtf t wordt ook steeds gekker met die feyenoorder die hier niet alleen op drze site zitten maar ook nog een account hebben aangemaakt..

   2. antonajax

    EOTERDAM haha wat een kerel dat je niet eens voor je eigen clubs(plaats)naam uit durft te komen. Of kun je het niet over je spreekwoordelijke lippen verkrijgen?? STUMPERD

  1. AFCA my World

   Belachelijk om de slechtste speler die Ajax heeft,aan de selectie toe te voegen! Weg met die gozer er lopen veel betere spelers rond,al zou ik het geen probleem vinden om een echt goede centrale verdediger te kopen! Oke Ajax doet het liever niet,maar Dat is wat we Echt nodig hebben!!!

 1. tothefuture

  Veltman mist gewoon even wat vertrouwen. Moet groeien en dat kan alleen door spelen. Schorsing zit ff tegen nu. In Denswil heb ik helaas stuk minder vertrouwen maar ik hoop dat ik het mis heb.

  1. tothefuture

   Veltman krijgt alleen door spelen zijn vertrouwen terug. Hij kan het nl. best wel. Hij moet alleen meer durven. Vooruit durven gaan. Door twijfels maakt hij nu fouten, die gaan er alleen uit door spelen, spelen, spelen.

   1. Artemis

    Ja, denk je dat Veltman ’t wel gaat redden? Soms begin ik ineens wat te twijfelen; bij vlagen kan hij echt heel goed zijn maakt en dan ineens is ie ’t effe helemaal kwijt… Is dat dan alleen ‘jong’ of ook te weinig kwaliteit???

    1. tothefuture

     Net als Blind destijds. Nu nog te jong maar kwaliteit genoeg 🙂 wordt t.z.t vaste waarde in Nederlands elftal.

     1. PvL020

      Dat zal Frank als geen ander zien. Maar zoals ik eerder ergens gelezen heb geven Moisander en Boilesen hem dat gevoel ook niet. Ik vind dat Veltman eruit gepikt wordt en ik praat hem niet goed, maar hee die 2 zijn nog slechter in mijn ogen.

   1. AFC98

    Frank wilt altijd een rechts en linkspoot in het centrum en dus lijkt het mij dat vd hoorn speelt

Comments are closed.