‘Ajax wil Portugees toptalent Bruma huren van Galatasaray’ (Incl. video)

Het Engelse tabloid The Daily Star meldt vandaag dat Ajax in de winterstop een poging gaat wagen om Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma, op huurbasis naar Amsterdam te halen. Het Portugese toptalent staat momenteel bij Galatasaray. Ook de Engelse topclubs Chelsea, Manchester United en Everton zouden in de markt zijn voor de vleugelspeler. Aanvankelijk wilden ook Sunderland en West Ham United de vleugelspeler graag overnemen, maar Bruma wees, via zijn management, beide clubs af.

Bruma werd geboren in Bissau, Guinee-Bissau, en verhuisde als kind naar Portugal. Hij doorliep de jeugdopleiding van Sporting Club de Portugal. Op 11 augustus 2012 maakte hij zijn profdebuut in het eerste elftal van die club.Begin september 2013 werd Bruma na een conflict met Sporting voor een bedrag van 10 miljoen euro verkocht aan Galatasaray, waar hij zijn handtekening zette onder een vijfjarig contract. In januari 2014 liep Bruma een zware knieblessure op en toen bekend werd dat hij 6 maanden niet mocht voetballen besloot Galatasaray hem tot het einde van het seizoen te verhuren aan Gaziantepspor, om zo plek vrij te maken voor andere buitenlandse spelers. Sinds begin van dit seizoen is hij terug bij Galatasaray maar krijgt hij nauwelijks speeltijd.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website: www.AjaxFanzone.NL

Related posts

26 Comments

  1. ollie90

   Hebben wij niet nodig!! We hebben fisher, el ghazi, kishna en schone. Ga maar zoeken naar een goede nummer 6 .

 1. AFCA my World

  Waardeloze beslissing,weer een net herstelde speler huren heeft een grote conditionele achterstand,en houd weer een jeugdspeler op de bank,mocht ie toch spelen raak je hem na een half jaar kwijt,bovendien veel te duur! Niet doen dus,haal Propper en Sinkgraven maar!

 2. piet

  we kunnen beter 1 of 2 goede verdedigers halen …..en veltman verhuren of verkopen …..was vandaag weer niet best

 3. huub

  Redactie, kan het laatste bericht bovenaan gezet worden. En kijkt eens onder het item “gastenboek”!

 4. kLASSE20

  Waarom alles huren koop nou eens iets waarop je kan bouwen of willen we net zoon systeem als vitesse

 5. kLASSE20

  Propper (vitesse) en/of gudelj(az) want Gudelj is sterk goede trap uitstraling en kan gwn heel goed voetballen en Propper heeft t ook bewezen

 6. ricardoafca410apd

  gewoon halen want bruma kan ook rechtsback spelen Fischer op links en dan gewoon keer met geld gaan smijten voor goeie spits en van der vaart en sneijer terug halen en misschien nog 2 centrale verdediging kopen winnen we eens Europa lauge

Comments are closed.