Milik: ‘Na ieder interlanddoelpunt krijg ik felicitaties van trainer De Boer’

Arek Milik laat de afgelopen weken zien dat Frank de Boer eigenlijk niet meer om hem heen kan. De Pool scoort ondertussen meer doelpunten dan Kolbeinn Sigthorsson en dat is natuurlijk Frank de Boer ook niet ontgaan.

Deze week was Milik weer trefzeker in de interland tegen Zwitserland en krulde hij een vrije trap prachtig in het doel. ‘Tijdens de interlands heb ik weinig contact met trainer De Boer maar als ik gescoord heb krijg ik altijd de felicitaties van hem. Ik werk hard om mijn doel te bereiken en door mijn doelpunten bij de nationale ploeg en Ajax groeit mijn zelfvertrouwen’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

17 Comments

 1. heleen92

  Nou kerel, op naar de basis! Al heb ik zo mn twijfels of de Boer daar hetzelfde over denkt…

 2. antonajax

  We moeten allemaal vertrouwen hebben in de Boer. Hij heeft ons 4x op rij de titel gebracht en weet echt wel wat hij doet. Milik komt eraan!!

  1. Anti sigi

   Idd maar soms heeft hij van die dagen dat ik denk dat frankie te veel pillen op heeft door sigi op te stelen of rare uitspraken en soms mag hij wat meer wisselen en lasse ook is op het middeveld doen voor de rest is het een top trainer

 3. PvL020

  Bij deze ook mijn felicitaties. Bij mij sta je allang in de basis, maar helaas ben ik FdB niet….

 4. Jari1995

  Perfect gedaan door de Boer om telkens te wachten met de basisplaats. Dat houdt deze jongen scherp. Basis nu wel verdiend, Kolbein is nu aan zet om bij zijn invalbeurten te laten zien dat ook hij van vaste waarde is/hoort te zijn!

 5. jeroen81

  de boer kan niet om milik heen hoort gewoon in de basis en dat zal ook gebeuren de boer heeft gezegd dat milik de eerst komende wedstrijden gewoon in de basis staat en dat zal ook gebeuren en aankomende wedstrijden zal milik ook laten zien dat ie bij ajax gewoon in de basis hoort

 6. coenie

  Belangrijker nog dan de spitsen-positie: wie stellen we op links-mid op? Nu Serero, Andersen en Schøne geblesseerd zijn? Wellicht Kishna links buiten, maar op het middenveld dan? Iemand een idee?

   1. coenie

    Maar dan speel je met 2 defensieve middenvelders ipv 2 aanvallende. Of is dat dan “het konijn uit de hoed?”

 7. DennisTheMenace

  Het feit dat ze ‘m vragen of hij op dit moment beter is dan Lewandowski zegt genoeg.

 8. Macky

  Al jij elke wedstrijd scoort bij Ajax wil ik je ook wel bellen hoor moet je alleen even je telefoonnummer geven

Comments are closed.