Andersen als beugelbekkie terug naar Ajax; Onzeker voor duel tegen Heerenveen

Lucas Andersen zal zijn debuut in het Deense Nationale team niet snel vergeten. De Ajacied moest dinsdagavond tegen Roemenië al na ruim twintig minuten van het veld nadat hij in aanraking was gekomen met een Roemeense elleboog, waarna zijn mond vol stroomde met bloed. Andersen werd direct gewisseld en naar het ziekenhuis gebracht.

Het gebit van de jonge Ajacied werd direct aangepakt en de jonge Deen werd een special beugel aangemeten. Andersen zal verdere onderzoek en behandeling in Nederland ondergaan. Het is nog onduidelijk of Andersen zaterdagavond met Ajax kan meedoen tegen sc Heerenveen.

Related posts

25 Comments

 1. JobJobW

  Hier heb je je leven last van, tanden uit z’n mond geslagen… Vreselijk! Heb dit zelf met mijn voortand.

 2. Davy Klaassen

  Jammer jongens … Namens Lucas: Bedankt voor de steun en ik hoop op een snelle rentree

    1. SteffanAFCA

     Dacht al dat jij dat was! De groeten trouwens van Messi, dit is zijn account, ik vertaal het alleen even voor hem. 🙂

 3. Robin

  Toen ik nog geen enkele tand in mijn mond had, zat er al geregeld een tepel in mijn mond. Hij moet dus niet piepen maar gewoon voetballen. Mietjesgedrag hebben wij niets aan.

 4. kLASSE20

  Ik weet niet of iemand de elleboog van fellaini heeft meegekregen maar die mag ook wel een paar wedstrijden zitten denk ik

Comments are closed.