Meldplicht voor bussen Ajaxfans PSG-uit

De Franse politie en Paris Saint-Germain hebben aangegeven dat bussen met Ajaxsupporters vooraf aangemeld dienen te worden. Alleen bussen die volzitten met supporters die ook daadwerkelijk een uitvakkaartje hebben voor PSG – Ajax krijgen een stempel van goedkeuring. Als de passagierslijst in orde wordt bevonden, dient daarna een voucher achter de voorruit te worden geplakt.

Ajax roept organisatoren van busreizen op hun bus aan te melden en een bestand met de passagierslijst te mailen. Via een aparte pagina op de website van Ajax kan een bus worden aangemeld. De Franse autoriteiten zijn ook benieuwd naar de busmaatschappij en het kenteken van de betreffende bus. Ajax verstuurt de komende dagen een informatiemail met relevante informatie over de wedstrijd in Parijs naar alle kopers van een kaart. Wie met een groepje een kleiner busje huurt, hoeft geen actie te ondernemen. Alleen zit parkeren in de buurt van het stadion er dan niet in. Ajax wijst er nog maar eens op dat Ajacieden zonder geldig kaartje in Parijs het risico lopen om aangehouden te worden door de Franse politie.

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

 1. AFCAoostNL

  Worden gvd als paria’s behandelt door die kutfransen, terwijl ze hier gewoon gastvrij zijn ontvangen met vrij vervoer. Kan dit wel zoveel regeltjes stellen aan het bezoeken van een wedstrijd? Straks krijg je ook nog een enkelband om haha

 2. Vakje129

  als Ajax in de UEFA cup een Franse club loot dan moeten ze gelijk die supporters weigeren , dit slaat totaal nergens op.

  1. SteffanAFCA

   Wat jij zegt slaat ook nergens op, supporters benadelen omdat een (zelfs andere) club moeilijk doet tegenover ons

   1. -THE BULLDOG-

    Tsja maar er zit wel wat in.
    Er mag niet met 2 maten gemeten worden.
    En t mes snijd aan 2 kanten.
    T kan niet zo zijn dat wij meestal t braafste jongetje van de klas zijn kwa ontvangst van uitsupporters en dat wij zelf dan benadeeld worden!!
    Ik zeg dan ook van ” prima wij met minder supporters naar jullie, dan jullie volgende keer met nog minder naar ons”.
    Dit is gewoon scheef getrokken nu!!
    En zeker niet eerlijk en rechtvaardig.

    1. SteffanAFCA

     Ja maar stel we moeten in de EL tegen Lyon ofzo, kan je hun toch niet voor straffen, PSG hebben we al gehad

Comments are closed.