Klaas-Jan Huntelaar: ‘Ik had een conflict bij Ajax met Henk ten Cate’

Klaas-Jan Huntelaar had in zijn tijd bij Ajax een conflict met Henk ten Cate, zo verteld de spits in gesprek met Helden Magazine. “Danny Blind en Martin van Geel haalden me in de winterstop naar Ajax. Blind moest echter al snel vertrekken. Jammer, ik vond hem een goede trainer. Henk ten Cate werd zijn opvolger. Tijdens de winterstop had ik een conflictje met hem. Hij had andere ideeën dan ik, vond dat ik meer moest meevoetballen terwijl ik meer gewoon mijn ding wilde doen. Toen moest ik zelfs een aantal wedstrijden op de bank plaatsnemen”, zo vertelt Huntelaar.

Huntelaar verteld verder nogmaals dat hij altijd al van het Ajax-shirt droomde. “Ik ben van kinds af aan gek op Ajax, ook al toen ik bij PSV zat. Mijn slaapkamer was altijd behangen met Ajax-behang. Bij PSV heb ik nooit echt een kans gekregen.”

Related posts

8 Comments

    1. AFCAoostNL

      Dat krijg je als je aan de top staat dan zijn er altijd lui die de poten onder je stoel vandaan willen zagen…

  1. rickert

    ik hoop dat hij stiekem nogsteeds droomt van dat shirt, hoe hij zn carriere afsluit met 38 goals bij ajax, de beker wint, kampioen wordt, de JC Schaal pakt en een succesje in Europa behaalt in 1 seizoen… dromen mogen we toch allemaal?

Comments are closed.