Boilesen: “Ik zat in een diepe crisis. Deze zomer beslissing over toekomst”

Nicolai Boilesen kende een zware periode vanwege een slepende hamstringblessure. Hij denkt nog regelmatig terug aan die tijd. “Ik was achttien jaar, dat is ongelofelijk jong voor zo’n hamstringblessure. Er zijn mensen die in de periode dat ik herstelde twee kruisbandblessures konden krijgen. Acht keer kreeg ik met precies dezelfde blessure te maken, ik ben bij talloze artsen en fysiotherapeuten langs geweest, maar niets werkte”.

“Er waren dagen dat ik afstand nam van de hele situatie, dan kwam ik de hele dag niet uit mijn bed. Ik had er geen zin in en zag even niet hoe ik dit moest overwinnen”, aldus Boilesen tegenover Jyllands-Posten. Ik zat in zo’n diepe crisis dat ik twijfelde, ik was gefrustreerd en bang dat ik nooit meer terug zou keren in het profvoetbal. Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als ik deze blessure niet had opgelopen”. De linksback geniet, nu hij weer 100% fit is, van alle speeltijd die hij krijgt.

Boilesen heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2016. “Ajax heeft een duidelijk beleid dat je moet verlengen of dat je wordt verkocht als je nog een eenjarig contract hebt. Deze zomer valt er een beslissing, we zullen zien hoe het uiteindelijk gaat lopen.”

Bron: Goal.com

Related posts

7 Comments

 1. rickert

  teken maar gewoon bij, ze hebben je ook gesteund ondanks die porseleinen benen.. dus betaal dat maar uit 😉

 2. AFCAoostNL

  Mischien iets meer krachttraining doen, dan is hij niet meer de man van glas. Voorderest goede voetballer zowel opbouwend als verdedigend alleen met aanvallen kan het nog wel wat beter qua techniek om z’n individuele actie te verbeteren en af en toe de achterlijn te halen en een goede voorzet te geven. Uitstekend spelinzicht en goede pass, zie in hem wel een typische Ajax speler dus verleng hem of teken bij Nicolaï!!

 3. Boo

  Verdedigend niet al te sterk, staat regelmatig lucht te dekken of niet kort genoeg te dekken. Maar waar vind je een betere?
  Dacht zelf dat Riedewald hem uit het team zou spelen, maar die is kennelijk niet meer een back maar middenvelder.

   1. Velibor

    Ik snap er geen zak van en zal het wel niet zien maar ik vind het helemaal niks,hij zal wel het oogappeltje zijn vd trainer maar dat gezeur over zen blessure ,wat heeft ie daarna nou laten zien dan en daarvoor? Hij is geloof ik ook nog reserveaanvoerder,nou daar maak je indruk mee op een tegenstander,ik durf het bijna niet te zeggen maar ik vind het net zo’n knuppel als die linksback uit lampestad.ze hebben best wel wat beters op die plek bv om die Viergever daar neer te zetten want op die plek kan die jongen misschien een beetje zelfvertrouwen opbouwen oid.

Comments are closed.