Manchester United shopt opnieuw op de Toekomst (Incl video)

Manchester United heeft opnieuw een speler uit de jeugdopleiding van Ajax op het oog. Nadat in augustus jeugdspeler Fosu Mensah de verleiding niet kon weerstaan wil de club uit Manchester nu het veertien-jarige talent Juan Familia Castillo verleiden tot een transfer naar Engeland.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Castillo speelde afgelopen week met Nederland onder vijftien twee keer tegen de leeftijdsgenoten van Belgie en bij beide wedstrijden waren scouts van Manchester aanwezig. De club wil de jeugdopleiding versterken en is al maanden op zoek naar jonge talenten die de overstap durven te maken naar Engeland.

Bron: Daily Mail

Related posts

28 Comments

  1. EvdB

   Daar moet Louis maar eens wat aan doen.
   Louis heeft het toch zo goed voor met het Nederlandse voetbal ?? Toch…..Louis ?

  2. AFCA my World

   Wanneer stopt dit gedonder nu eindelijk eens? Elke grote club die met een grote zak geld en een hele grote mond komt haalt weer talenten weg! Wanneer zien de ouders en de spelertjes zelf in dat er bijna nooit iemand doorbreekt en zijn carrière al in de knop gebroken word? Het is een kwestie van snel geld maar aan het eind sta je met lege handen!!!

 1. ajaxroy

  Ik snap nog steeds niet waarom grote clubs denken dat ze dit soort jongens beter bij hun jeugd kunnen hebben dan bij die van ons.

 2. Ruubruub

  De talenten op de toekomst zouden naar mijn mening vanaf hun 12e voorlichting moeten krijgen over wat er kan gebeuren als je zo vroeg een overstap maakt. Als die kinderen opeens zo voor het blok worden gezet kunnen ze geen goede afweging maken of ze willen blijven of niet.

 3. hansjmn

  Slechte zaak dat de grote clubs ook al je opleiding beleid komt verstoren! Overigens begrijp ik de ouders van die jongeren niet dat ze hun zoon laten gaan! Als ze goed zijn komt hun tijd ongetwijfeld wel via AJAX-1

 4. Royb020

  Het lijkt mijn dat kinderen ook gewoon naar school moeten op die leeftijd! Dat heet leerplicht!! Ik snap niet dat dit zo maar kan! En ik denk niet dat het de keus is van de kinderen die dit willen maar de ouders!! Zij zien alleen maar geld en weten niet wat het beste is voor hun kind!

  1. Veltman

   Denk je niet dat die jochies niet graag voor een club als Man Utd willen spelen? Het probleem is volgens mij juist dat paps en mams vragen wat het kind wil, terwijl ze juist voor het kind moeten besluiten dat het beter is om hier te blijven.

   1. Royb020

    Tuurlijk hij zou der heel graag voor willen spelen en dat snap ik heel goed!! Maar ik vind dat de ouder hem moeten beschermen op deze leeftijd om hem naar Engeland te laten gaat! Ouders kiezen snel voor het geld hè en denk niet na wat beter is voor het kind!! Als hij echt zo’n top talent is dat kan hij ook met zen 20st der heen!

   1. Royb020

    O ja wel hoor ze hebben best scholen daar!! Maar voor een jochie van 14 zal het moeilijk zijn! Geen vriendjes misschien kent hij de taal niet en ik denk voor zijn ontwikkeling dat het niet goed is!

 5. JCruijff

  Jaag die Engelsen terug over het Kanaal en vertel hun dat ze hun eigen jeugd maar eens gaan opleiden. Stelletje losers!

 6. lezerG

  Maarre…. Doet Ajax in NL niet hetzelfde? Bij kleinere clubs de talenten weghalen? Wat nu in de jeugd speelt komt echt nieg allemaal uit A’dam en omstreken.

 7. jood84

  zwarte piet gaat liever voor een zak geld op de tribune zitten bij ManU dan een goede voetbal opleiding bij ajax.

 8. Moosie

  Ik had v Gaal heel hoog zitten totdat hij samen met Davids Blind en Schurkenboom de boel probeerde te naaien ten tijde van de revolutie.En wij halen ook minderjarige spelers uit het buitenland.Maar het blijkt wel weer net als met de transfer van Daley dat v. Gaal alleen maar uit is op wraak tov Ajax en de huidige leiding.De club die hem groot maakte met jeugd opgeleid volgens toen nog de filosofie van Cruijff.Hij heeft de club succes gebracht en hem toen vernaggelt met zijn arrogante zienswijze.kortom v.Gaal kan de kolere krijgen lekker daar in Engeland blijven met zijn hoefijzer in zijn reet.

   1. Moosie

    Ja en verklootte daarna de jeugdopleiding gaf miljoenen uit aan niet functionerende spelers en deed dat ook in Barcalona alles om maar te bewijzen dat hij beter is dan Cruijff maar dat is hij niet wordt hij niet.Maar das logisch want er is maar 1 Johan Cruijff.

 9. PieterPneter

  Ik vind het waardeloos, maar eerlijk is eerlijk wy halen cerny ook op 15 jarige leeftyd

 10. PieterPneter

  Ik vind het waardeloos, maar eerlijk is eerlijk wij halen Cerny ook op 15 jarige leeftijd

Comments are closed.