Aron Winter stuurt Zivkovic weg bij Oranje onder 19

Richairo Zivkovic heeft zijn koffers kunnen pakken bij Oranje onder 19. Bondscoach Aron Winter heeft de spits wegens onprofessioneel gedrag naar huis gestuurd en hierdoor mist Zivkovic de ontmoeting met Belgie aankomende dinsdag.

‘Ik heb hem meerdere kansen gegeven maar nu is de maat vol en moet ik als coach ingrijpen. Dinsdag spelen we een belangrijke wedstrijd tegen Belgie en dat is onze laatste wedstrijd voor de volgende kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap. Belangrijk dus’, aldus Aron Winter.

Bron: KNVB

Related posts

21 Comments

 1. Hazez

  Heel goed strak aanpakken anders word het niks ! Met alleen goed voetbal ga je het niet redden

 2. Holly

  Tijd geleden al gezegd, er is wel wat meer aan de hand als Frank hem nauwelijks een kans geeft.

 3. Vakje129

  Maandag op het matje bij de Boer, Uitleg en gevolg van dit bespreken als hij in Ajax1 wilt spelen dan wordt dit niet getolereerd .

 4. tothefuture

  Het zal niet zijn omdat hij zijn melk niet heeft opgedronken. Het zal in ieder geval niet slim geweest zijn.

 5. Lukoki4

  beetje weinig informatie in dit bericht, wat heeft hij gedaan?
  zo kun je niet zeggen of het terecht is of niet…

  1. tothefuture

   Als je door een trainer wordt weggestuurd zal er wel een reden voor zijn. Het zal niet geweest zijn voor het uitlachen van een politiepaard. Verder hoeft niet altijd alles naar buiten gebracht te worden. Zolang Frank de reden maar te horen krijgt en dat zal vast gebeuren.

   1. Iceman

    Ik ben zeer benieuwd wat hier de werkelijke reden is en ook zeer benieuwd naar de uitleg. En deze spelers denken dat ze er al zijn, hij speelde redelijk bij FC GRONINGEN maar bij Ajax begin je weer bij nul gast

 6. pietprecies

  Zivkovic leek me op het oog nou niet bepaald een lastpak, bij Ajax schikt hij zich in zijn rol voor dit jaar komt er weinig foute woorden uit z’n mond maar mogelijk dat hij zich binnenkamers bij Ajax ook niet als een prof gedraagt, wie zal het zeggen? Feit is wel dat hij zeer getalenteerd is maar dat FdB hem er niet bij haalt, daar zal ongetwijfeld een rede voor zijn.

 7. AFCA my World

  Volgens mij is pas geleden door Frankie al aangegeven dat er frustratie in zijn gedrag zit,omdat hij nog niet echt de kans heeft gekregen die hij wel verwachte toen hij over kwam van Groningen,alleen bij die gesprekken is ook aangegeven dat hij het eerst een half tot heel jaar bij jong Ajax moest laten zien en ook de spelwijze van Ajax onder de knie moet krijgen voor hij een kans krijgt,dus het zal voornamelijk Frustratie zijn!

 8. Gert Ajax

  Hoop dat het frustratie is en geen mentaliteitskwestie anders kan je nog zo goed voetballen als het in je hoofd niet goed zit…….

 9. Velibor

  Tja soms zit ook alles tegen en begrijp je de wereld ff wat minder maar hoop wel dattie het zachtjesaan oppikt haha want ik vind het een mooie goeie spits in wording en nou niet meer teveel ouwehoeren maatje anders mis je de boot…

Comments are closed.