Kinsbergen: ‘Wij komen snel met contractnieuws’

Directeur Michael Kinsbergen heeft tijdens de aandeelhoudersvergadering  laten weten dat Ajax snel naar buiten zal komen met contractnieuws. Met het vastleggen van Klaassen, Veltman en Van Rhijn heeft Ajax cultuurbewakers in het team maar er volgen binnenkort meer namen, aldus Kinsbergen.

‘Komende tijd zullen er nieuwe namen volgen en daarmee hopen wij dat Ajax eindelijk eens succesvol zal zijn in Europa. Wij blijven tevens fors investeren in de jeugdopleiding en met een goede mix moet Ajax weer succesvol worden. Roepen dat Ajax de Champions League gaat winnen is onmogelijk met clubs die een zesmaal groter budget hebben, maar als alle puzzelstukjes in elkaar vallen zal Ajax weer succesvol worden in Europa, daar ben ik van overtuigd, aldus Kinsbergen.

Bron: AD

Related posts

14 Comments

 1. Vakje129

  Spelers voor langere tijd vast leggen,En zorgen dat er goede afspraken zijn als andere clubs aan de deur kloppen.

 2. SteffanAFCA

  Schone, El Ghazi openbreken en Milik alvast een contract laten tekenen voor volgend seizoen?

 3. gerrykoos

  jullie zijn heel verantwoord bezig, en goed nadenken over geld uitgeven want je kunt het maar één keer uitgeven en op is op. Zoals andere zeggen contract snel verlengen of openbreken ruim voor de winterstop zodat de concurrent weet dat er niets te halen valt. Rust in de tent en op het veld.

 4. Gert Ajax

  Odegaard halen top voor de toekomst en nog meer van die talenten en er komen er nog een paar uit eigen jeugd aan!!

 5. kLASSE20

  Bij vertrek van moisander is dan wellicht virgil van dijk een optie fysiek en kopsterk dat missen we nog een beetje

Comments are closed.