Turkse media: ‘Fenerbahce heeft 6 miljoen over voor Van Rhijn’

Ricardo van Rhijn staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Turkse Fenerbahçe. Volgens Turkse media zou de Turkse topclub deze winter danwel komende zomer zes miljoen euro overhebben voor de rechtsback van Ajax. Naast Fenerbahce zou volgens de Turken ook het Italiaanse Napoli veelvuldig scouts naar Amsterdam sturen om Van Rhijn, die nog een doorlopend contract heeft, te bekijken. Rapporteurs uit Istanbul zouden telkens behoorlijk positief over hem zijn terug gekeerd.

Bron: ELFVoetbal

Related posts

41 Comments

 1. Guacamole

  Turkije eindig je,je carrière. Zou het niet doen Ricardo. Je bent voor ons ook meer waard dan 7mil

 2. -THE BULLDOG-

  Met een contract tot 2018 dacht ik. Is ie zeker 15 mlj waard.
  Maar we moeten t team bij elkaar houden!!
  Over een jaar of 2 hebben we een goed team staan dat op elkaar is ingespeeld!!

 3. SteffanAFCA

  Alsof hij naar Fenerbahce wil.. Slechte competitie, voorlopig uitgesloten van Europees voetbal, wel wat meer geld, maar dan kan die beter wachten totdat er een club komt wat echt een sportieve verbetering zou zijn.

 4. brabo_ajacied

  Strik erom. Leuke aanvallende verdediger. Maar hij verdedigt matig. Is geregeld zijn tegenstander kwijt. Staat geregeld te ver van zijn tegenstander af. Maakt nog te veel fouten. Deze week ook weer bij Ajax en NL XI-tal. Ik vrees dat dit geen incidenten waren maar structureel.

  1. S4ndrr

   Wie is een betere vervanger dan? Waarom altijd zo negatief.. -_- zeker een goede speler voor Ajax, misschien niet van wereldklasse, maar mocht hij dat wel zijn zat hij al niet meer bij Ajax.

   1. jacq64

    Nee een betere is er nog niet maar laten we eerlijk zijn, hoeveel voorzetten houdt vRhijn tegen? Als verdediger is hij te soft, moet echt wat meer gif in komen. Traint toch met Japie of niet.

    1. S4ndrr

     Ach onzin. Ik vind hem zeker geen zwakker RB. Zijn zeker slechtere, wat verwacht je, een dani alves? Ricardo is prima voor Ajax. Kan goede wedstrijden spelen in het ajax systeem. En staat wel zn mannetje.

  2. creutz1977

   gadver wat een onzin.. je lijkt wel een vieze kakkerlak.. afgeven op eigen spelers.. je bent te zielig om supporter te noemen..

    1. SteffanAFCA

     Kakkerlak zeggen was volgensjou toch sneu en kortzichtig? 😉 en psv(‘er) zonder hoofdletters.

    2. -THE BULLDOG-

     Er zijn Brabanders die nog geen 5 km van Eindhoven wonen, maar toch gruwelijk fanatiek Ajaxsupporter zijn 🙂
     En ik ben ontzettend trots op dat ik Brabander en Ajacied ben 🙂

     1. Gert Ajax

      Zo zijn er ook mensen uit Utrecht waarbij hun hart bij Ajax ligt!het maakt geen donder uit Ajax supporters zitten in het hele land.Erg jammer weer dat er iemand is die iemand veroordeelt op waar die vandaan komt.
      Ach we zijn niet anders gewend van die bejaarde meneer.

     2. Gert Ajax

      Mijn excuses to the future.We zijn het niet altijd eens maar hebben een ding gemeen en dat is Ajax!

   1. brabo_ajacied

    Nee. Rasechte AJACIED uit Eindhoven. Al 30 jaar naar Ajax, all over the world, waarvan 25 jaar seizoenkaart.

 5. ElSalvador

  Naar Turkije ga je om niets te doen in een 5 sterren resort. Niet om een volgende stap in je voetbal carriere te maken.

 6. pietprecies

  Gewoon nee verkopen, denk ook niet dat van rhijn koste wat het kost naar Turkije wil. Al bieden ze hem het dubbele van z’n huidige salaris, grote kans dat hij daar dan maanden op moet wachten voor ze het storten

 7. sander125

  Waarom is in Turkije eigenlijk meer geld? Competitie is net zo treurig en economie is niet beter als in NL.

   1. AFCA my World

    Niet alleen maar mediageld,er zijn een aantal zeer succesvolle zakenmannen die geld in een club willen steken om zichzelf te profileren,en een aantal grote bedrijven die bereid zijn om geld in een club te pompen! Ik neem aan dat van Rhijn gewoon blijft,heeft hijzelf ook eerder aan gegeven,is echt geen slechte RB,bovendien is 6 miljoen veel te weinig,met wat geduld komen er ook nog betere clubs met wat meer geld,en Turken staan erom bekend dat ze het financieel niet zo nauw nemen en je gerust maandenlang op je geld laten wachten of net als bij Sneijder eisen dat je afziet van een aantal maanden loon!

 8. Jari1995

  Niet gelijk gaan zeiken met ‘Strik erom’.
  Van Rhijn heeft hele goede dingen gedaan, en dat doet hij nog steeds. Van vaste waarde dus kom maar op met je geld!

 9. Fvanr

  Nou en!! Dirk kuyt blijft een klassespeler. Voor oranje altijd zijn waarde en klasse bewezen. Een spelersmentaliteit die Ajax nu heel hard nodig heeft

Comments are closed.