Pas 15-jarige Justin Kluivert tekent nu al contract bij Nike

Justin Kluivert is pas 15 jaar maar de jonge Ajacied heeft nu al een contract op zak bij Nike. De zoon van voormalig Ajax-spits Patrick Kluivert die in de B-jeugd speelt van Ajax zette donderdag zijn krabbel onder een verbintenis met het sportmerk.

Patrick Kluivert twitterde vanmiddag een foto van de contractondertekening. ‘Trots op mijn zoon Justin met zijn contract bij Nike’, vermeldt de oud-topspits. Kluivert junior, die als twee druppels water lijkt op zijn vader, mag in zijn vrije tijd Nike-artikelen gaan dragen, tijdens wedstrijden blijft in de jeugd Adidas verplicht.

 

Related posts

11 Comments

  1. jacq64

   Zou dat echt zo zijn? Dat gaat neem ik aan nog niet om hoge bedragen toch? Maar eigenlijk geen idee.

 1. sander125

  Wat zou het kick zijn als die jongen over een paar jaar in het eerste loopt zeg! Mooie herinneringen aan zijn vader!

 2. Daandinho

  Toch zuur dat hij voor altijd in de schaduw van zn vader zal staan, net als Rodney bij zijn broer Wesley Sneijder

Comments are closed.