‘Napoli en Juventus op vinkentouw voor Milik’

Arek Milik wordt momenteel door Ajax gehuurd van Bayer Leverkusen en gaat de optie tot koop zo goed als zeker lichten. Het goede spel bij Ajax, maar ook bij Polen, is Napoli en Juventus ook opgevallen, zo melden verschillende Italiaanse media als Tuttosport en Calcio Mercato.

De zaakwaarnemer van Milik, David Pantak, is duidelijk over waar de toekomst van de jonge Poolse spits licht: ‘Op dit moment kijken we vooral naar zijn komende maanden bij Ajax en hopen we dat hij daar een contract krijgt. Hij is pas 20 jaar en Areks doel is om zich te ontwikkelen. Ajax geeft jonge spelers daartoe de kans, hij kan hier leren van oude meesters als Marc Overmars, Frank de Boer en Dennis Bergkamp. Het is logisch dat er geruchten zijn, maar ik herhaal dat we hopen op een langer verblijf in Amsterdam’, aldus Pantak tegenover Calcio Mercato.

‘Als hij hier twee tot drie jaar speelt, kan hij altijd nog de stap maken. Afgelopen zomer kregen we ook aanbiedingen uit de Premier League en de Bundesliga, maar we kozen voor Ajax en dat was zeker geen financiële kwestie. Misschien dat Arek in de toekomst in Italië zal spelen, we zullen die deur niet direct dichtgooien.’

Bron: AjaxShowtime

Related posts

11 Comments

 1. PvL020

  Marc wakker worden. Binnen houden die gast! Maar ik ga er vanuit dat je achter de schermen al druk bezig bent!!!! Vertrouw op je

 2. AFCA my World

  Jongens dit gaat zeker goed komen,het lijkt misschien lang te duren maar er is geen speld tussen te krijgen,ook als ze 10 miljoen willen betalen komt/blijft hij bij Ajax!

 3. Escorpion

  De eerste zaakwaarnemer die niet als een ordinaire kluivenduiker overkomt. Je gaat je afvragen: what’s the catch?

 4. sander125

  Even serieus: als Ajax een optie tot koop heeft, wat zeuren die clubs dan? Als ajax die 2,8 mio neerlegt kunnen ze hoog of laag springen maar blijft ie gewoon bij Ajax toch of ben ik gek?

 5. tothefuture

  Marc, lees Ajax, zit in een zetel. Hij kan aan het einde van het seizoen op zijn gemakje beslissen. Stel, het is niet te hopen, dat er iets gebeurd met Milik, dan licht hij de optie gewoon niet. Haasten is dus nergens voor nodig.

Comments are closed.