Van Marwijk: ‘Klaassen is een lichtpunt in nieuwe generatie’

Voormalig bondscoach Bert van Marwijk is niet heel enthousiast over de nieuwe generatie voetballers en ziet dat ook terug bij de prestaties van het huidige Oranje. Toch zijn er enkele spelers die de komende jaren de kar kunnen trekken en daar is Davy Klaassen er een van, aldus Van Marwijk.

‘Klaassen lijkt mij echt een type die nu al het voortouw neemt in de kleedkamer van Ajax. Het is een type die leiding durft te nemen en ik denk dat hij in de toekomst een speler is die de kar bij Oranje kan trekken. Ik denk niet dat Nederland op korte termijn mee gaat doen om de prijzen, maar met spelers als Klaassen zie ik de toekomst zeker niet somber in. Davy is een lichtpunt in de nieuwe generatie’.

Bron: VI

Related posts

21 Comments

 1. SteffanAFCA

  Ja, verder Depay en El Ghazi als ze niet naast hun schoenen gaan lopen, verder kan Strootman nog heel lang mee. De rest allemaal middelmatige spelers.

 2. S4ndrr

  Off: kunnen jullie ook heel vaak geen nieuwsberichten laden? Dat de ‘nieuwspage’ wit blijft?

  1. hansjmn

   Klopt nieuws berichten zijn vaak niet op te halen! Blijft blanco, zelfs na de tweede keer laden

  2. derk3012

   Ja klopt, maar als je dan naar beneden probeert te scrollen komen de berichten vaak wel tevoorschijn

 3. The Future of 020

  Ik vind hem nu al beter dan Siem de Jong, Siem was ook een geweldige speler bij Ajax, maar Klaassen straalt veel meer klasse uit en is ook erg slim en een echte aanvoerder.

 4. ElSalvador

  Klaassen heeft de potentie om net zo groot te worden als Litmanen. Dat laat hij nu al regelmatig zien dus dat gaat helemaal goed komen!

Comments are closed.