‘De Boer bij zestal kandidaten opvolging Wenger bij Arsenal’

Volgens de Daily Mail is Arsenal bezig met de opvolging van Arsène Wenger. De inmiddels 65-jarige Wenger heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2017 en waarschijnlijk houdt de Fransman het dan voor gezien. Volgens het Engelse medium is Ajax-coach Frank de Boer een van de zes kandidaten om Wenger op te volgen in Londen. Wenger is bij Arsenal al sinds 1996 actief.

“De club is al bezig met een leven zonder Wenger, Arsenal doet onderzoek naar de beste managers van Europa”, aldus het daglad. Andere kandidaten die genoemd worden zijn Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Joachim Löw (Duitsland), Josep Guardiola (Bayern München). Evenals voormalig FSV Mainz 05-trainer Thomas Tuchel en Roberto Martínez (Everton).

Related posts

17 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Dan staat hij toch in een mooi rijtje!!
  Maar Frank, blijf toch maar mooi bij ons!! 🙂

 2. Macky

  Ik hoop dat hij nog jaren bij Ajax blijft maar als Arsenal komt snap ik dat hij daar naartoe wil.

 3. The Future of 020

  Van mij mag hij lekker blijven, maar als hij weg gaat dan zou Arsenal de perfecte club voor hem zijn. Is toch leuk Van Gaal bij Man Utd, Koeman bij Southampton en Frank bij Arsenal. Maar goed van mij mag ‘ie nog 10 jaar bij Ajax blijven!

 4. tothefuture

  En dan zijn er mensen in ons kikkerlandje die twijfelen aan Frank 🙂 het staan in dit rijtje bij deze club is al een felicitatie waard. Maar ik hoop dat hij onze eigen “Wenger” wordt.

 5. rickert

  prachtige club wat mooi voetbal wil spelen, wel echt iets voor de boer denk ik.. hoewel het klote is voor ons, zou ik het hem wel gunnen deze stap

 6. Guacamole

  Brief voor arsenal: hij is nog niet goed genoeg om coach te worden bij Arsenal. Wij zien hem liever door ontwikkelen bij Ajax. Ajax is een club waar spelers en managament kunnen groeien. Hij blijft nog een paar kaar bij ons. Totdat wij onze 4e ster hebben.

 7. S4ndrr

  Prima eigenlijk! Betekend dat hij in ieder geval nog tot 2017 bij ons Ajax blijft! Altijd beter dan evt. Komende zomer waar ook over gesproken word!!

 8. Vakje129

  Als hij naar Arsenal zou gaan dan neemt hij Dennis ook mee, gezien zijn achter grond bij die club

 9. Marcie

  Hoop dat hij natuurlijk bij ons aller Ajax blijft. Maar Arsenal is natuurlijk een fantastische club met een prachtig stadion.
  En in 2017 zijn we inmiddels 6 keer op rij kampioen geworden.

  Ik gun Frank zo’n mooie overgang.

 10. Johan

  Het is Frank gegund, maar met al die scheve TV gelden, mag ie natuurlijk wel wat kosten!
  Hoeveel is Frank waard?

Comments are closed.