Ajax toont interesse in doelman Barcelona A1

Ajax heeft interesse in Andre Onana, de doelman van Barcelona A1. De doelman uit Kameroen maakte veel indruk tijdens de wedstrijd om de UEFA Youth League tussen Ajax en Barcelona. Met name tijdens het duel op de Toekomst heeft de doelman zijn visitekaartje afgegeven aan de scouts van Ajax. Onana schijnt ook op de scoutingslijst van Manchester City, Paris Saint-Germain, AS Monaco en Olympique Lyon te staan.

Bron: El Mundo

Related posts

8 Comments

 1. lezerG

  ‘Ajax heeft interesse in Andre Onana, de doelman van Barcelona A1’.
  Ok.
  Hoe dan? Door wie dan? Wanneer dan? Waar dan? Waarmee dan?

 2. timsie

  koop eens een keer een speler waar we NU wat aan hebben, niet over 6 jaar als hij weer word verkocht….

 3. Wintor

  Dit is vast weer zon keeper die als hij niet boven cillessen verkozen word en hij op de bank gezet word alleen maar weer gaat zeiken

  1. antonajax

   Vind je dat niet logisch dan? Dat zou iedereen tocht doen?! Ik wel tenminste, als je sportman bent wil je spelen

 4. jacq64

  We hebben oa Mickey vd Hart om later Cillessen op te volgen. Maar ik ben het eens met de vragen van LezerG. Zonder meer informatie is het een loze kreet.

 5. Velibor

  Volgens mij is dit weer zo’n zoethoudertje,man een keepertje van de A1 nou nou wat maken we ons er weer druk over zeg met ons allen en de rest vd Europese top heeft ook interesse ,denk dat Barcelona een club is die zich niets laat wegkopen uit de eigen opleiding tenminste geen spelers waarvan ze dat niet willen en dat is het verschil met ons.

Comments are closed.