Denswil weigert contract te verlengen en volgt ontwikkelingen Moisander op de voet

Stefano Denswil heeft al maanden een aanbieding van Ajax op zak maar de centrumverdediger weigert om het contract te tekenen. Denswil liet al eerder blijken dat hij alleen bij Ajax wil blijven als hij kans maakt op meer speelminuten. Hierdoor volgt Denswil dan ook nauwlettend de ontwikkelingen rondom Niklas Moisander. Mocht de Fin in de winterstop vertrekken dan zou dat voor Denswil zeker meer speelminuten gaan opleveren en dus ook een reden zijn om alsnog zijn contract te verlengen.

Bron: VI

Related posts

25 Comments

  1. AFCA my World

   Weg wezen met die gozer,is niet goed genoeg voor Ajax,bovendien minuten eisen terwijl er betere spelers rond lopen,nee hoor opruimen geef van de Hoorn en Bazoer maar meer minuten!

 1. hansjmn

  Contract laten vervallen, is mentaal niet sterk genoeg om te vechten voor een basis plaats! Zal dus in de toekomst altijd een zwak vervelend jongetje blijven! Dus geen verlenging contract, streep erdoor!

 2. jari

  Die gast heeft al moeite met de Jupiler league. Als hij daar elke week bovenuit stak, dan snap ik zijn punt. Maar dat is helaas niet het geval

 3. EMZVA WOOT WOOT

  ze hebben al veel te lang gewacht dus nu word het eens tijd dat ze dat contract intrekken weg met die gast!!!!

 4. rickert

  ik snap hem wel, hij wil zich ontwikkelen en op deze leeftijd maak je grote sprongen als je wekelijks op het hoogste niveau speelt, dus hij zal zn carriere voor de liefde voor de club moeten plaatsen, als hij hier zn ontwikkeling niet kan maken.. dan moet dat ergens anders..

 5. The Future of 020

  Ik snap echt wel dat ‘ie wil spelen, maar als je zelfs Moisander er niet uit weet te spelen dan zegt dat al genoeg. Ga maar lekker naar een Geldclubje en dan zien we je wel over een aantal jaar terug in se Eredivisie bij Cambuur, NAC.

 6. Hazez

  Weg ermee als ze zo jong zijn en dan al met zon eisen komen dreigen heb je hier niks te zoeken want als je goed genoeg bent sta je in het eerste !!!!

 7. Pocootje

  Opbokken met die gast! Word een beetje moe van hem en zo’n held is het nou ook weer niet.

 8. PvL020

  Zoals Cruijff al zei ik snap er niks van, als hij beter is dan Moisander had hij al in de basis gestaan. Ligt waarschijnlijk niet aan hem maar aan de zakkenvullers van zaakwaarnemers. Wordt doodmoe van die gasten. Maar hee lekker laten gaan dan! Er staan er genoeg, vd Hoorn, Viergever, Riedewald

 9. tothefuture

  als je nog iets van krediet had heb je dat nu verspeeld. Je had aan een aantal teamgenoten een voorbeeld moeten nemen. Knokken voor een plek, niet vragen. Van mij mag Ajax d aanbieding door de versnipperaar halen. Zekerheid krijg je nooit. Was je een beetje slimmer dan had je op je vingers kunnen natellen dat wanneer Moisander niet weg gaat in de winter hij op de bank of tribune komt. Had je geknokt dan had je je kans gehad. M.a.w. Van mij zou je nu geen kans meer keijgen. Adios.

Comments are closed.