Basisplaats in Oranje lonkt voor Van Rhijn en Veltman

Vanavond speelt Nederland in de Amsterdam ArenA een vriendschappelijk duel tegen Mexico. Bondscoach Guus Hiddink ligt flink onder vuur door de slechte resultaten van Oranje in de afgelopen wedstrijden en dus voert Hiddink, althans volgens de Telegraaf, flink wat veranderingen door. De krant denkt dat Jasper Cillessen op doel begint en dat in de achterste linie een plek is ingeruimd voor zowel Ricardo van Rhijn als Joël Veltman. Op het middenveld ruimt bondscoach Hiddink volgens de krant plek in voor Ibrahim Afellay, Wesley Sneijder en Daley Blind, terwijl de aanval gevormd zal worden door Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar en Memphis Depay.

Het Algemeen Dagblad voorspelt dat rechts achterin niet Van Rhijn, maar Gregory van der Wiel aan de aftrap verschijnt. In het centrum verwacht die krant De Vrij en niet Veltman. Overigens komen er niet veel supporters af op de interland: het stadion zal naar schatting slechts voor een derde deel gevuld zijn.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens De Telegraaf:
Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Ron Vlaar, Jetro Willems, Ibrahim Afellay, Wesley Sneijder, Daley Blind, Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar en Memphis Depay.

Bron: De Telegraaf

Related posts

5 Comments

  1. pwborst

    Fit blijven kan ook door juist mee te spelen en vertrouwen op te doen!!! Kijk maar eens hoe sterk Blind en Depay terugkwamen!!

  2. tothefuture

    Het is altijd een eer om voor je land uit te mogen komen. Verder is het wel erg vreemd. Als er geen of weinig Ajax spelers een uitnodiging krijgen is dat niet goed. Als je te vroeg wordt uitgeschakeld met je club in Europees verband scheelt dat weer de nodige ervaring en wordt er gezegd: dat is niet goed. Als er dan een uitnodiging is en je kan spelen voor je land op internationaal niveau ….. Dan wordt er gezegd “liever niet”?? Na de eerste helft gezien te hebben heeft in ieder geval onze eigen Veltman deze extra ervaring heel hard nodig.

Comments are closed.