‘Inter wil De Boer als hoofdtrainer’

Internazionale heeft te kennen gegeven niet tevreden te zijn met de huidige trainer Mazzarri en volgens het Italiaanse Sky-Italia zou Frank de Boer de opvolger moeten worden. Inter bezet momenteel de negende plaats in de Italiaanse Serie A en dat stemt president Thohir allerminst tevreden. Hij ziet in Frank de Boer de ideale opvolger en zou graag eens met de huidige Ajax-coach van gedachten wisselen over een functie in Milaan.

De Boer, die nog een contract tot medio 2017 heeft bij Ajax, heeft al eerder laten weten dat een stap hogerop tot de mogelijkheden behoort maar dat hij wel kieskeurig is in het kiezen van een club. Eerder wees De Boer Tottenham Hotspur, Liverpool en Spartak Moskou al de deur in hun zoektocht naar een nieuwe trainer.

Bron: Sky

Related posts

27 Comments

   1. ollie90

    Indd Inter is niks meer vergelijken met vroeger. Tegenwoordig gewoon een middenmoter in serie A , dan was liverpool en Tottenham beter geweest. En plus ze hebben geen geld meer dus kan ook geen toppers erheen halen. Frank gewoon lekker wachten tot dat er een echte Europese topclub met meer mogelijkheden komt, dat verdien jij!!

 1. pwborst

  Serieuze kandidaat, maar hij blijft nog ff, toch Frank!!! Dit jaar kampioen, de beker en de Uefa cup en volgend jaar kampioen, de beker en de championsleage!! 😉

  1. SteffanAFCA

   Niet doorslaan he met je europa league en champions league hahaha! Hopen dat ik over 1,5 jaar kan zeggen dat je toch gelijk had!

 2. Ajaxwestsidelove

  Niet doen Frank.. Gelijk Door de shredder die aanbod.. vergeten dat t gebeurt is.. en weer lekker doorgaan.. het gaat net zo lekker..

 3. pietprecies

  Kansloos, die corrupte bende gaat Frankie echt niet naartoe en trouwens, toen ze nog geld hadden was het daar alleen maar kopen kopen kopen, nu hebben ze geen geld en de jeugd stelt er ook geen drol voor, niks voor frank te behalen kwa eer en dat weet hij zelf ook

  1. -THE BULLDOG-

   Perfect verwoord.
   Dat gaat Frank nooit doen!!
   Helaas Inter, maar Frankie blijft bij/van ons!!

 4. SteffanAFCA

  Ach hij wou naar Tottenham, dan zou die ook wel naar Inter willen, mocht het zo zijn zie ik Ron Jans graag komen. Geen Jaap Stam aub, we hebben vast niet weer het geluk dat een beginnende trainer het meteen goed doet, maar ik laat me graag verrassen.

  1. AFCA my World

   Roep al langer dat Jans volgend seizoen het mag proberen van mij,met weinig middelen de juiste speelwijze en plezier in het spelletje zou Ajax het nog beter kunnen doen dan nu! Zou Stam de tijd geven om naar het 1e te groeien!

 5. tothefuture

  Ongelooflijk dat er mensen zijn die Tottenham en Inter op een en dezelfde lijn zetten waar Frank naar toe zou willen gaan. Wereld van verschil in opvatting tussen die clubs. Maar ja, dat zijn vaak ook de mensen die Frank sowieso graag zien vertrekken wat ik persoonlijk ook ongelooflijk vind.
  Het zal helaas niet gebeuren maar wat mij betreft zit Frank nog een jaartje of 10-15 bij Ajax. Als je ziet wat er voor spelers aankomen dan heeft hij nog uitdagingen zat om daar wat moois mee te gaan doen.

 6. thijsAJAX1

  hij moet niet naar inter want als je daar een paar wrdstrijden slecht presteerd, wat heel goed kan met inter, word je direct ontslagen.

 7. Lukoki4

  inter zou franky nooit doen, ik denk dat frank ajax alleen verlaat voor barca, rmdarid, bayern, man utd of arsenal

 8. coenie

  Waarschijnlijk zal Tottenham voor de winterstop óók wel weer aan de deur staan voor Frank: die poccetino bakt er ook niks van, dus zal binnen 2 weken wel worden weggestuurd. En dan weer bij Frank aankloppen

 9. Robin

  Mocht het spel nog verder verslechteren, wat de laatste seizoenen gewoon een feit is, dan mag hij wat mij betreft gewoon vertrekken. Chemie is weg, vers bloed en eindelijk weer eens supporters die na 90 minuten tevreden naar huis gaan.

Comments are closed.