Cruijff tevreden over sponsordeal Ziggo en Fluwelen Revolutie

Johan Cruijff is tevreden over de gang van zaken bij Ajax momenteel. Dat Ziggo de nieuwe hoofdsponsor is geworden is volgens Cruijff een zeer goede zet. ‘Ajax levert op maat en daardoor krijgt een sponsor niet de hele club in handen en mogen zij zelf bepalen wat wel of niet interessant is en sneeuwen bepaalde onderdelen niet onder’, zo meldt Cruijff aan De Telegraaf.

‘Als je nu kijkt hoe de ontwikkelingen zijn binnen de club,sinds wij de Fluwelen Revolutie hebben ingezet, dan kun je alleen maar tevreden zijn. Natuurlijk is het als Ajacied moeilijk te verkroppen dat we weer niet overwinteren in de Champions League, maar als je ziet dat de A1 over twee wedstrijden beter is als Barcelona dan worden er op dat niveau duidelijk stappen gemaakt en dus zie je dat de Revolutie langzaam zijn vruchten gaat afwerpen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

 1. SteffanAFCA

  Zei die serieus hoe “wij” de revolutie hebben ingezet? Hij heeft precies niks gedaan, beetje in barcelona liggen zonnen.

    1. rickert

     ik weet echt niet wat jij ovet Cruijff hebt, maar hij heeft zijn mond opengedaan en redelijk wat bewerkstelligd daarmee.. daarmee riskeert hij dus in feite dat zijn naam daarna bevuild worden door ‘ajacieden’ die zijn bijdrage bachataliseren, niet aan zijn kantstaan en hem belachelijk maken, terwijl dat het laatste is wat hij verdiend… hij had ook niks kunnen doen, In barcelona op zn centen zitten en niks veranderen aan het beleid… het is makkelijk om overal tegenaan te schoppen, en dat is eigenlijk wat iedereen massaal over alles lijkt te doen, maar je zou ook gewoon waardering kunnen hebben voor de dingen die men wel doet.

    2. -THE BULLDOG-

     Lees eerst even de geschiedenis terug over de laatste 10 jaar van Ajax voordat je weer domme dingen roept.

 2. Indojood

  Zonder hem met die befaamde column in september 2010 zou er niets gebeurd zijn en had Ajax doorgegaan met een trainer zonder oog voor jeugd en die het wel even zou oplossen voor 10 mln. Zonder zijn gevecht in de RvC en 2012en de rechtbank in 2011 en 2012 hadden we met anti-jood Sturkenboom, backstabber Van Gaal, scholletje Blind en gladjanus Ten Have gezeten en zo kunnen er nog wel even doorgaan….

 3. The Future of 020

  Zonder hem was Frank de Boer nooit aangsteld geweest, waren veel jeugdspeler niet naar Ajax gekomen (Muric, Cerny, El Ghazi, Zivkovic) en was het beleid alleen maar slechter geworden, ik moet er niet aan denken hoe het nu zou zijn geweest als Cruijff niet had ingegrepen!

  1. Iceman

   Mee eens hij heeft het goed gedaan en daar door komen ook de vier landstitels en hopelijk ook de vijfde titel dus laat JC zijn ding doen hij heeft niet altijd gelijk maar meestal vaak wel dus Ajax FOR Ever

 4. tothefuture

  Wie heeft het startsein toch gegeven voor de revolutie. Wie was die man die zijn nek uit stak. Wie had een plan met visie voor de toekomst. Wie had er ook nog eens een goed verhaal bij. Oke, wie slachtofferde ook mensen maar deed dit omdat Ajax vooruit moest en niet moest stil blijven staan. Bij wie kan Ajax altijd terecht voor advies. Wie heeft Ajax jaren geleden in het veld groot gemaakt en wil dit nu buiten het veld weer doen. Wie is die man toch. Heeft die man nog tijd om alleen maar in de zon te liggen? Laat ik zeggen, ik gun hem elke minuut zon die hij kan pakken. Alleen maar dank en waardering voor deze man. De oplossing van dit vraagstuk? Die hoeft niemand te geven.

 5. AFCAoostNL

  Als je jezelf Ajacied noemt en ook nog kritiek uit op jc en het beleid van nu dankzij de revolutie weet je gewoon echt niet waar je over praat….

Comments are closed.