Ajax nog niet in gesprek met Andersen over contractverlening: ‘Nog helemaal niet nodig’

Lucas Andersen lijkt zich als linkermiddenvelder definitief in de basis gespeeld te hebben bij het eerste elftal. De afgelopen twee seizoen had Andersen vanwege o.a. heimwee moeite zijn draai te vinden in Amsterdam. De 20-jarige Deen speelde zijn wedstrijdjes hoofdzakelijk bij Jong Ajax maar nu lijkt hij definitief doorgebroken te zijn en dus kijkt men al met een schuin oog naar het contract van de Jonge middenvelder.
Dat contract loopt nog tot medio 2016. “Zijn contract loopt nog een jaar en negen maanden door dus verlengen is nog helemaal niet nodig. De tijd zal leren wat er gaat gebeuren. Het belangrijkste voor ons is dat hij momenteel goed speelt en dat Ajax goed speelt”, aldus zaakwaarnemer Anders Wallsten in gesprek met Ajax Showtime. Wallsten benadrukt verder dat Andersen geen jeugdcontract bij Ajax heeft. “Dus ook in dat opzicht zijn wij vooral gefocust op het sportieve aspect. Dat gaat op dit moment heel goed.”

Bron: AjaxShowtime

Related posts

2 Comments

  1. rickert

    hij speelt momenteel wel heel erg met pieken en dalen valt me op, hele goede momenten worden afgewisseld door onbegrijpelijke blunders, dus als hij wat vastigheid in zn spelt creeert komt het helemaal goed

Comments are closed.