Serero genomineerd voor titel ‘Afrikaans voetballer van het jaar’

De Afrikaanse voetbalbond (CAF) heeft de lijst van kanshebbers voor de titel Afrikaanse Voetballer van Jaar bekend gemaakt. Op die lijst ook Ajacied Thulani Serero. De CAF maakt op 8 januari in Lagos bekend wie zich de beste voetballer van Afrika in 2014 mag noemen. De voorgaande drie edities werden gewonnen door Yaya Touré. De middenvelder van Manchester City en Ivoorkust is ook dit jaar genomineerd en behoort opnieuw tot de topfavorieten.

Op de lijst komen ook een aantal spelers voor met een verleden of heden in de Eredivisie. Voormalig Vitesse-spits Bony is net als ex-VVV’er Ahmed Musa (CSKA Moskou) genomineerd voor de prestigieuze onderscheiding. Ajacied Serero behoort eveneens tot de kanshebbers.

Related posts

6 Comments

  1. Holly

    Als ze woensdag de wedstrijd tegen Barca hebben gevolgd wint ie, wat een kanjer was het deze week.

    1. tothefuture

      En dan zijn er nog mensen die vonden dat hij slecht heeft gespeeld. Gun hem de titel van harte.

Comments are closed.