Heerenveen-speler Thorsby: ‘Ödegaard moet de stap naar Ajax maken’

Morten Thorsby maakte eerder de overstap van Noorwegen naar Nederland en speelt inmiddels geregeld zijn wedstrijden bij SC Heerenveen. De speler heeft wel een tip voor zijn landgenoot Martin Ödegaard,  die naast Ajax ook in de belangstelling staat van vele topclubs.

‘Als ik Martin was zou ik voor Ajax kiezen. De Eredivisie is een prima competitie om je verder te ontwikkelen. Ik denk dat Martin ook beter kan kiezen voor Nederland dan bijvoorbeeld voor Spanje. Hier in de Eredivisie zal hij de kans krijgen om te spelen en te laten zien hoe goed hij is. In Spanje of een andere grote competitie kom je al snel op de bank terecht’, aldus Thorsby.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

9 Comments

 1. Macky

  Snel halen nu is hij nog niet duur en anders gaat een andere club ermee vandoor lijkt mij een goeie aanwinst

  1. AFCA my World

   Dit is niet echt een kwestie van geld,het gaat er meer om waar hij de beste vooruitzichten heeft,dan lijkt mij Ajax de beste optie,maar er zijn zoveel (top)clubs die hem willen hebben dat het voor hem moeilijk word om te beslissen, hopelijk laat hij zijn verstand spreken en kiest hij voor ons!

 2. Anti sigi

  Ajax weet ook het best hoe zo jonge spelers tot een wereld speler moeten ontwikkelen ze hebben zn beetje de beste jeugdopleiding en kijk naar ibra en suarez die zijn ook zo uit gegroeid door ajax

 3. Thomas

  Nu nog hopen dat hij komt want zoals je weet wilt hij naar Liverpool maar zijn bondscoach zegt ook dat hij naar Ajax moet gaan en zijn vader zegt ook dat hij naar Ajax moet gaan dus laten we hopen op het beste

 4. Gert Ajax

  Zeer wijze jongen die Thorsby als odegaard naar hem luistert en naar de rest dan komt.Ga je plezier aan beleven en uiteindelijk verdien je er ook aan.
  Voor all partijen de beste keus.

 5. SteffanAFCA

  Ken die hele Thorsby niet, maar klinkt als een verstandige jongen (niet alleen omdat ie zegt dat Odegaard naar Ajax moet), als die nog een beetje kan voetballen gewoon lekker naar Ajax halen!

Comments are closed.