Suarez gaat niet juichen bij doelpunt en wil ooit terug naar Ajax

Luis Suárez zal, indien de mogelijkheid zich voor doet, terug keren bij Ajax, zo vertelt hij dinsdagavond tijdens de persconferentie van Barcelona, waarbij hij aanschoof naast Luis Enrique. “Ik houd van Ajax en van de stad Amsterdam, zou hier best weer willen spelen. We zullen zien of die kans zich in de toekomst voordoet”.

“Nu ik terugkeer in dit stadion, komen er veel herinneringen naar boven. Ik heb hier erg veel geleerd. Dankzij Ajax is de droom om in de Champions League te spelen werkelijkheid geworden. Op sportief en persoonlijk gebied. Na twee wedstrijden wacht ik nog op mijn eerste goal voor Barcelona. Als het lukt is het mijn eerste goal voor deze club, dus ik zou het uit willen schreeuwen. Maar uit respect voor Ajax zal ik dat niet doen. Dat zou niet netjes zijn tegenover de supporters van Ajax.”

Suarez is nog altijd kritisch op zichzelf: “Ik moet nog beter worden, iedereen weet hoe mijn eerste maanden bij mijn club zijn verlopen. Maar dat komt wel als ik wat wedstrijden in de benen heb”.

Bron: Voetbalzone

Related posts

22 Comments

 1. jojocoolio

  Dat zeggen er zo veel…. Hij komt NOOIT terug om voor Ajax te spelen geloof me maar…..

 2. Michielafca

  Waarom is Suarez de enige ex-Ajacied waarvan ik het ook daadwerkelijk geloof. Wat een held is dit toch. Van mij mag die iedereen bijten, zou af en toe eens willen dat de huidige Ajax-spelers eens wat meer van zich afbeten.

 3. Gert Ajax

  Suarez heb altijd van die gast genoten ondanks de rare bijtincidenten blikt een topper.Zou zeggen 3 jaar barca dan terug naar ons!

 4. ajaciedpiet

  Hahah waarschijnlijk gaat hij ook scoren want als we realistisch blijven, en niet teveel in onze hoop gaan geloven, weten we allemaal dat barcelona veel beter is. Natuurlijk hopen we dat WIJ winnen, maar ga dan aub niet al vroegtijdig als we 4-0 achter staan, in de 75 minuut ofzo, naar huis want dan had je net zo goed geen kaartje kunnen kopen…

  1. SteffanAFCA

   Dat dacht iedereen vorig jaar ook, toch deden we het! Alles is mogelijk, maar niet te veel op rekenen inderdaad haha. Ik blijf tot na het laatste fluitsignaal, zoals ik altijd doe!

   1. ajaciedpiet

    Daar heb je een punt maar vorig jaar wonnen we ook van PSV maar dit jaar niet. Maar fijne wedstrijd en hopen op het beste!!

 5. brittjehhx

  Suarez held ! Ik blijf het een geweldige voetballer vinden, bijten of niet ik hoop dat je ooit terug komt naar ons Ajax ❤️❤️

 6. rick221

  Hij zal niet gaan juichen maar dat ga ik dan wel voor hem doen niet voor Barcelona maar voor hem wat heeft die ons toch veel gegeven en hij verdiend het als die scoort dat het stadion mee klapt voor zijn eerste doelpunt in het shirt van barca

 7. deOosterAjacied

  Mooi gebaar maar van mij mogen spelers tegen hun oude club gewoon blij zijn met hun goal. Of hij terugkomt zal ik betwijfelen tot op het moment van tekenen.

 8. AFCAoostNL

  Heeft niks met mogen te maken maar met hoe diep de club in je hart zit! En dat geeft hij nu al aan is indd mooi gebaar maar toch ben ik dan alsnog niet blij voor hem haaha 😉

Comments are closed.