Kluivert: “Barcelona zal getergd zijn en winnen, dat is voor mij zeker”

 

Patrick Kluivert gaat er van uit dat Barcelona als winnaar van het veld stapt morgenavond in de ArenA. “Dat Barcelona wint, is voor mij zeker. Ajax zal vol druk moeten zetten. Misschien dat er gebruik kan worden gemaakt van het – door de nederlagen tegen Real Madrid en Celta de Vigo – aangetaste vertrouwen. Al ben ik bang van niet”, aldus de spits die bij beide teams speelde in de Telegraaf.

Volgens Kluivert is de wedstrijd van morgen ook niet te vergelijken met het duel tussen beide teams van vorig seizoen (2-1 winst Ajax) onvergelijkbaar met het duel van morgenavond in de Amsterdam ArenA. “Ajax speelde uitstekend en won knap. Maar FC Barcelona was op dat moment al zeker van de groepswinst en speelde zonder Lionel Messi”.

Kluivert verwacht een getergde Spaanse ploeg. Luis Enrique zal het sterkste elftal insturen en een voorhoede met Messi, Neymar en Luis Suarez is natuurlijk levensgevaarlijk. Door de nederlaag bij Paris St.-Germain moet Barcelona moeten winnen om zicht te houden op de groepswinst. Voeg dat bij de nederlagen in de competitie en het is duidelijk dat er een scherpe ploeg zal staan”.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

 1. kLASSE20

  Idd vorig jaar zonder Messi maar betekent dat dan dat xavi neymar iniesta enzovoort er niks van konden vorig jaar? Altijd onzin om T excuus ja barca speelde zonder Messi te gebruiken

  1. Misterajax

   Helemaal mee eens, al zijn ze nu wel iets sterker dan vorig jaar denk ik. Maar ook zonder Messi is Barcelona een topploeg.

 2. En Un Momento Dado

  Nou bedankt voor deze scherpe observatie Kluif! Ook aan de open deur universiteit gestudeerd zeker? Pfff….

 3. Jari1995

  Volgens mij was Messi vorig jaar geblesseerd of geweest waardoor ze hem thuis lieten.
  Maar ik denk dat Ajax niet wint, al hoewel de uitslag van de uitwedstrijd toch een beetje perspectief bied.

Comments are closed.