Fox Sports uit kritiek op wedstrijden topclubs op zaterdagavond

Fox Sports is op zijn zachtst gezegd niet blij met de wedstrijden van de topclubs op zaterdagavond. Afgelopen zaterdag speelden Ajax, feyenoord en psv hun wedstrijd op zaterdagavond en doordat twee wedstrijden elkaar ook nog overlapten komt dat de kijkcijfers niet ten goede, aldus woordvoerder Maarten van Rooijen tegenover het Algemeen Dagblad.

‘Wij pleiten voor één duel op vrijdag, vier op zaterdag en vier op zondag en tevens spelen de topclubs dan achter elkaar zonder overlap. Dit is beter voor de kijkcijfers maar zeer zeker ook plezieriger voor de fans’, aldus Van Rooijen.

Bron: AD

Related posts

12 Comments

 1. Guacamole

  Hij moet zn harses houden. Toch logischs dat ze op zaterdag spelen. Die abonnement prijzen moeten gewoon omlaag

  1. -THE BULLDOG-

   Fox zal aan mij nog geen stuiver verdienen. Stelletje klaplopers zijn het. Tip: (www.ikkijkonline.nl of wiziwig.nl) doorschakelen met een kabeltje naar tv en t werkt top en glashelder!! Fox kan naar de klote lopen met hun belachelijke hoge bedragen die ze voor een wedstrijd vragen!!

 2. Juge

  Ach wat een onzin. Als fan wil ik de wedstrijd van Ajax kijken en kan het me geen hol interesseren hoe Feyenoord speelt… En Fox Sports moet ook snappen dat een club rust nodig heeft en dat kan betekenen dat alle top clubs op zaterdag spelen…

  1. Nielsz.AFCA

   Echt eh , gewoon belachelijk rond de €25 per maand voor 5 zenders waarvan 1 de hele dag tekst tv is

 3. YannickBos

  Onzin, als fan wil je de wedstrijd op zondag middag half drie. Niemand die echt vrolijk wordt van een vrijdag of zaterdag avond. Dat Fox heb ik sowieso al een bloedhekel aan, wordt nie echt beter hierdoor

    1. bobin

     Ik heb nog nooit een stream gevonden die de moeite waard was om 90 minuten te kijken (maar dat zou ook aan het spel van Ajax kunnen liggen)

Comments are closed.