Milik blijft het liefst bij Ajax

Arek Milik kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Bayer Leverkusen en heeft het, ondanks weinig speelminuten in het eerste elftal, prima naar zijn zin in Amsterdam. De Pool wil dan ook graag langer bij Ajax blijven.

‘In de eerste drie maanden bij Ajax moest ik vooral wennen aan de manier van spelen maar ik mag gerust zeggen dat ik er een betere voetballer ben door geworden. Natuurlijk weet ik dat ik de strijd met Kolbeinn moet voeren voor de spitspositie maar de keren dat ik de kans van de trainer heb gekregen heb ik volgens mij wel laten zien waar ik toe in staat ben. Er gaan geruchten dat Ajax mij definitief wil overnemen van Bayer en daar sta ik zeker voor open. Amsterdam is een geweldige stad om in te wonen en Ajax een prachtige club.

‘Inmiddels woon ik vlakbij het Olympisch Stadion, de plek waar ik onlangs zes keer scoorde. Iedereen mag zeggen wat hij wil en dat het tegen amateurs was zegt mij niet zoveel. Ik kan later wel zeggen dat ik zes keer gescoord heb in een officiële wedstrijd van Ajax. De verhuizing naar Amsterdam is ook prima verlopen en ik woon hier nu prima met mijn vriendin. Onlangs hebben we een verkenningstochtje op de fiets door de stad gemaakt. Dat was echt lachen, iedereen fietst maar door elkaar heen en trekt zich nergens wat van aan. Ik wist niet wat ik meemaakte maar ook dat went inmiddels en wij voelen ons wel op onze plaats in Amsterdam’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

   1. tothefuture

    kan op het gemak aan het einde van het seizoen. Heeft geen haast, Ajax heeft eerste recht.

 1. EvdB

  Onbegrijpelijk dat hij zo weinig speelt. Als hij meespeelt is hij altijd beslissend en dat kan van onze prutser uit IJsland niet gezegd worden.

  1. Velibor

   Waarom niet beide zolang Siggi er nog is want die Kishna is nog vrij wisselvallig tenminste dat is mijn mening.

 2. JCruijff

  Dacht dat hij al lang een contract had van 5 jaar!??? Die jongen kost 2,8 mio en is nu al veel meer waard.

 3. Hazez

  Mooi dat bijna iedereen het zelfde denk over milik hoop dat ze hem gelijk voor een langere tijd vast leggen heb er een goed gevoel bij .

 4. Jari1995

  Op het moment dat Milik speelt scoort hij en laat hij zien dat hij er hoe dan ook staat voor Ajax. Dat Kolbein er momenteel niet zoveel van bakt is voor Milik alleen maar frustrerend om aan te zien. Dit houdt hem wel scherp en pakt zijn kans als hij wel in de basis start! Niet zeiken, maar voetballen. En gewoon scoren als het moet. Echt een topper!

 5. Beast ajax

  Ik zal 4-2-2-2 spelen moisander veltman boilessen en van rhijn verdediging en van der hoorn en zimling cvm en dan shøne en serero cam en dan zivkovic en milik spits

Comments are closed.