‘Booy werkt niet mee aan wens De Boer inzake verhuurde Van der Hart’

Frank de Boer liet afgelopen week weten dat hij het in overweging gaat nemen om verhuurde spelers die wekelijks geen basisplaats hebben terug te halen naar Ajax. Foeke Booy, trainer van Go Ahead Eagles, is het daar niet mee eens en wil dan ook voorkomen dat Mickey van der Hart in de winterstop alweer vertrekt uit Deventer.

‘In de huurovereenkomst staat geen optie dat een speler teruggeroepen kan worden dus ik ga er vanuit dat Mickey gewoon in Deventer blijft’, aldus Booy. De keeper zelf stond zondag overigens in de basis in de thuiswedstrijd tegen Heracles door een blessure van eerste doelman Cummins. ‘Ik heb wel de intentie om hier eerste doelman te worden en door de blessure van Cummins was dat zondag het geval. Natuurlijk beslist de trainer en ik weet niet hoe ernstig de blessure is maar dat ik wil spelen lijkt mij duidelijk’, aldus Van der Hart.

Bron: De Stentor

Related posts

3 Comments

  1. deOosterAjacied

    Logische gedachte van de Boer, de spelers zijn verhuurd om minuten te maken. Wat is het nut nog als ze die niet krijgen?

  2. Starke

    Over nieuwe spelers gesproken. Eindelijk iemand van ajax die het zelf ook zegt. Al die breedte aankopen zoals van der Hoorn, Viergever Duarte, Sanna, Zimling en noem maar op. Die jongens vallen allemaal door de mand. ze redden het niveau niet en kunnen niet aanhaken. Moissander heb ik ook nooit begrepen. Dat is geen echte verdediger en speelt zonder ballen. Zo laf altijd.

Comments are closed.