Veltman na weergaloos doelpunt: ‘Meestal doe ik maar wat voorin’ (Incl video)

Joël Veltman maakte  zaterdagavond op prachtige wijze de 3-0 en dat was genieten voor Veltman, het publiek en de koning van de stift Dennis Bergkamp. Na afloop kreeg Veltman dan ook de complimenten van Bergkamp.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

5 Comments

 1. Michielafca

  Ik wil nu niet te hard van stapel lopen en zeker niet op basis van een wedstrijd tegen een 10-tal Dordrechters, maar ik vind persoonlijk Veltman de beste verdediger van Ajax zeker op basis van de laatste wedstrijden, ook Europees. Moisander heeft wat Veltman een achttal wedstrijden terug nog had dat onzekere spel, met foutieve inspeelpassen, maar juist dat heeft Moisander nu, die toch echt een stuk ouder is en meer ervaring heeft. En hij maakte inderdaad een pracht goal. Mijn vertrouwen heeft die, gaat een grote worden.

   1. Velibor

    Zal best maar één zwaluw maakt nog geen zomer hè ,ja over moisander ben ik het wel met je eens,het lijkt wel of ie niet weg wil haha

    1. AFCA my World

     Hij heeft het veel te goed bij ons joh,er is wat belangstelling uit Turkije en Portugal voor hem,maar dat zijn de wat lagere gerangschikte clubs en dat wil hij niet,als hij nu slecht speelt kan ie weer voor een jaar bijtekenen omdat ie niet wegkomt!

Comments are closed.