De Boer: ‘Het was niet verstandig om hem door te laten spelen’

Nicolai Boilesen begon al ziek aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht en zijn inzet in de eerste helft brak hem in de rust aardig op. De Deen had buikgriep en kon niet meer aan de tweede helft beginnen. ‘Nicolai zag je witter en witter worden in de rust en hij kon echt niet meer verder. Het zou onverstandig zijn geweest om hem te laten staan dus daarom heb ik hem gewisseld’, aldus De Boer.

Bron: ANP

Related posts

15 Comments

 1. dathijn26

  Hoe kan je nou een man die al weken niet goed speelt en nu ook nog eens ziek was opstellen? Ik vind dat echt onbegrijpelijk. Maar goed laat ik niet te negatief zijn want anders krijg ik weer commentaar en ben ik geen echte ajax supporter!

   1. Velibor

    Dus als iemand ziek is en niet goed speelt en je zegt daar wat van dan ben je geen Ajacied ,wat een geleuter zeg,wat ben jij dan,een slaafse volgeling zonder mening? Ik heb als kind van 6 al een blauwe Luik en een paar prutlippen opgelopen omdat ik voor Ajax was en Cruijffie wou zijn op straat ipv kindvall maar als het niks is dan is het ook niks bij mij als Ajax niet goed is en dat moet gewoon gezegd kunnen worden,zeker door een Ajacied !

  1. AFCA my World

   Je bent wel een echte supporter,je ziet wat er fout is en benoemd het,de anderen steken de kop in het zand en zien de fouten die er zijn niet (of willen het niet zien)! Laat je niet afbluffen!

 2. jacq64

  Ik neem aan dat iedereen wel ziet dat Boilesen een goeie voetballer is. Wat ik niet begrijp is dat hij verdedigend maar niet beter wordt met een verdediger als trainer en Jaap Stam in de staf.

 3. Michielafca

  Ik denk idd dat Boilsen verdedigend gezien nog heel veel kan bijleren. Of viergever beter en verder is wil ik ook weer niet zeggen. Je hebt natuurlijk ook nog Riedewald die gisteren ook fantastisch speelde op cvm, een positie waar Viergever zich nu eigenlijk op moest richten. Is FdB dan zo ontevreden over Zimling en Viergever op die positie of is Viergever nu meer linksback achter Boilesen? Of is Riedewald gewoon beter? Soms volg ik FdB niet helemaal meer iemand enig idee?

  1. Veltman

   Ja, De Boer is niet tevreden over Viergever en Zimling op de CVM positie. En terecht, naar mijn mening. Goed dat hij dan de voorkeur geeft aan een talent.
   Viergever lekker laten uitvechten met Boilesen op VL en Zimling inbrengen als de wedstrijd ‘dood’ gemaakt moet worden

Comments are closed.