Gametalk Ajax – FC Dordrecht: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee

Vandaag om 18:30 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen FC Dordrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht.


Related posts

81 Comments

  1. -THE BULLDOG-

   Nou met alle respect, maar het is een verschrikkelijke slechte wedstrijd en zeker van Ajax kant. Ik normaal altijd zeer positief, maar dit is werkelijk niet om aan te gluren. Tsjonge jonge wat saai en slecht!!

  1. vakkie129

   7-0 en dat met stiggi in de spits ?? Ik weet niet waar jij dat op baseert , je mag blij Zijn met 3-0, met Millik THE killer zou ik dat wel willen geloven.

 1. SteffanAFCA

  Ik ga voor 2-1, word een moeizame overwinning tegen het slechtste team uit de eredivisie, omdat we (sigthorsson) te veel kansen missen. De nul houden doen we zo goed als nooit, dus waarom vandaag wel..

  1. ajaxpers

   Wat weet Dennis Bergkamp nou wie een goede spits is!!! Gelukkig kijkt hij ook vaak op dit soort forums voor deskundig advies.

   1. SteffanAFCA

    Ja sigthorsson is zo goed, dat ie nooit scoort, heerlijke spits! Hoop dat we hem niet kwijt raken in de winter, heb gehoord dat er veel intresse is van o.a Barca, Real, Chelsea, United & City.

  2. tothefuture

   Kijk, dat zijn supporters waar een club op kan bouwen. Steunen door dik en dun, in goede en slechte tijden. Kritiek natuurlijk maar altijd duidelijk achter je club en spelers (ook onderdeel van een club). He, lekker gevoel om dat te mogen lezen.

    1. tothefuture

     Probleem met een beetje scherpe discussie? Enne …… Al 30 jaar trouwe klant bij alle thuiswedstrijden hoor, dus alles live meegemaakt.

     1. tothefuture

      Verder zijn je extra commentaren op spelers gewoon niet leuk en dat is mijn mening en die mag ik ook geven.

     2. SteffanAFCA

      Was een verwijzing naar jouw leeftijd.. “roytjuhh” zo zeggen 12 jarige dat toch? Probeer me alleen aan je aan te passen..

     3. roytjuhh

      Klopt ik ben 12 maar nog steeds minder kinderachtig dan jou merk ik wel haha gedraag je.

     4. roytjuhh

      Slaapze pik, en ohja ajax gewoon de nul gehouden! Dus kap naar gewoon met je voorspellingen voortaan.

     5. SteffanAFCA

      Zoiets neem je niet mee in een ‘voorspelling’ he, overigens 2 100% kansen voor Dordrecht, zo gek was het dus niet wat ik zei, maar ach zullen we deze nutteloze discussie maar stoppen? 3punten ist belangrijkst.

   1. SteffanAFCA

    Maargoed, ik zeg dat we moeizaam gaan winnen, wat is daar mis mee? Moet ik onrealistisch gaan roepen dat het 7-0 word? Rot toch op man

 2. jari20

  Wat een geluk zeg, die ijslandse houthakker is de slechtse spits in de geschiedenis van Ajax die zoveel krediet krijgt. Al 4 jaar drama en nog steeds moeten we hem verdedigen? Nou dacht het niet. Weg ermee en Milik erin!

   1. AFCA my World

    Ik heb er ook al vaak aangedacht,heb al 38 jaar een seizoenkaart,heb het slechte en het goede gezien,hoop toch dat het elk jaar weer om aan te zien word,maar de jochies zijn bang om fouten te maken,dat moet eruit,volgend jaar Jans’ voor de groep,met weinig middelen toch goed voetbal laten zien!

    1. 020 king of 010

     Die tijd met Suarez en Huntelaar speelde het leuk voetbal al werde we geen kampioen , maar toen ging ik wel met plezier naar het voetbal . Maar dat tikkie terug en breed ben ik na 3 jaar wel zat!

     1. AFCA my World

      Dat zei ik ook,de jochies zijn bang om fouten te maken,er zit geen durf geen risico in,we missen de Amsterdamse bluf,daarom zou ik ook zo graag Jans’ volgend seizoen als trainer zien,Frank gaat echt wel weg!

 3. davino003

  Tempo ligt weer lekker hoog. Kom op zeg. Dit kan toch zo niet tegen Dort. Eerlijk is eerlijk Ajax gaat echt door de ondergrens heen zo

 4. dathijn26

  Ajax speelt gedreven. Goede combinaties en geen balverlies. Dordrecht staat met de rug tegen de muur. Wat hebben we op dit moment toch een topteam! Mogen we met zn allen trots op zijn.

    1. dathijn26

     Jij snapt hem! Probeer er maar een beetje cynisch over te doen want van deze wedstrijd wordt je niet vrolijk zoals zoveel dit seizoen

  1. Timajaxfan

   Zo slecht spelen en toch 2x scoren, de kritiek was duidelijk aangekomen bij Schöne..

 5. Nielsz.AFCA

  Ik vind die kishna echt matig alleen een goed schot had dan milik nog een kwartiertje gegeven

 6. Hazez

  Sigi mag woensdag mooi de bank warm houden OMG wat een drama weer hij speelt meer als middenvelder in de spits was hij niet te vinden ben er nu ook wel klaar mee

 7. jacq64

  Lasse is klasse was hopelijk ook een cynische opmerking? Man man waar is die onderweg zijn vorm verloren? Strompelt als een man van 60 (no offense) over het veld.

  1. Gert Ajax

   Bekijk het van de positieve kant hij maakte een mooie goal met die vrij trap ook een kwaliteit.We hebben de nul gehouden.En we hebben gewonnen weet dat het niet best was maar eind van het jaar gaat het om!

 8. Amsterdammetje

  pas als Dort met 10 speelt kunnen we scoren. Wat een waardeloze wedstrijd.
  Maarja voor een groep middelmatige spelers staan we best hoog genoteerd.

  1. jacq64

   Is ook zo. We staan ook hoog, maar hoelang zal Fox dit nog uit willen blijven zenden… Deze jongens zijn toch allemaal vroeger niet op voetbal gegaan omdat ze zo graag terugspelen op de keeper? Het is momenteel zelfs al de eerste reflex geworden: eerst even kijken of ik ook terug kan.

Comments are closed.