De Boer lijkt tegen Dordrecht Sigthorsson toch weer boven Milik te verkiezen

Frank de Boer gaf tijdens de persconferentie vrijdagmiddag geen duidelijkheid over wie er zaterdagavond tegen Dordrecht in de spits zal staan maar het heeft er alle schijn van dat hij toch weer voor Kolbeinn Sigthorsson gaat kiezen. “Er zit heel weinig verschil tussen die twee, het zijn gelijkwaardige spelers. Arek manifesteert zich goed en komt eraan. Maar wij hebben ook veel vertrouwen in Kolbeinn. Hij oogt fitter dan ooit en is zeer strijdbaar. Ik denk dat het een kwestie van tijd is voordat Kolbeinn zichzelf gaat belonen. Ik kijk elke week naar hoe Kolbeinn speelt en Arek zich manifesteert. Qua type denk ik dat ze niet veel verschillen, behalve dan dat de ene rechtsbenig is en de ander linksbenig.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

52 Comments

   1. SteffanAFCA

    Hee mensen, ik zal niet in herhaling treden, maar zijn er al van meerdere supporters de ogen geopend?

    1. tothefuture

     Die van jou zijn nog dicht? 🙂 er is echt niks geks aan de hand hoor. Sigi had ook 8 x kunnen scoren tegen JOS en URK en als international heeft hij ook tegen grote ploegen gescoord, dus …… Als hij gewoon goed wordt aangespeeld is er niks aan de hand.

 1. antonajax

  Ik snap dat je je basisspits het vertrouwen wil geven maar het houd een keer op. Milik heeft zich bewezen vind ik, ook al zat er een wedstrijd tussen die wat minder zwaar woog. Deze jongen staat niet voor niks zo hoog in dat klassement voor veelbelovende jeugdspelers. Ik zeg MILIK ERIN

 2. ceessimpelmees

  Ik vind dat millik in de spits moet de IJslandse spits is veel ste wissel vallig ik snapt niet waarom frank de boer hem op stelt al was ik trainer had ik de pool er neer gezet was mijn advies

  1. Lichtenvoordse-Ajacied

   Het kan ook zijn dat hij Milik wil inzetten tegen Barca dus een vorm van krachten sparen .

 3. nicks

  Om gek van te worden! Hou op met deze poppenkast! Een blinde ziet nog dat milik tien x meer in zich heeft en laat zien! Ophouden met die verkooppraatjes!!

 4. bezemsteel

  En al waren ze al op het zelfde niveau, dan zou ik als ik de Boer was altijd het talent wat nog kan groeien er inzetten ipv het persoon wat al jaren op dat niveau zit.

  1. frank is baas

   Echte Ajacieden hier…… Heb vertrouwen in de man die ons heel erg geholpen heeft ? Hij heeft met zijn manier van leiding geven tog geholpen deze 3/4jaar. Dus wie niet vertrouwt is zelf een dwaas

   1. bezemsteel

    Wie heeft het hier over vertrouwen? Ik denk dat iedereen hier frank een toptrainer vind, maar je mag toch wel je mening geven over zijn keuzes. En ik en samen met mij nog heel veel mensen zien nou eenmaal liever Milik spelen.

    1. frank is baas

     Ben jij bij elke training? Hij heeft gwn vertrouwen in siggj dus accepteer dat. Xd. btw het is gwn een goede spits maar word niet goed bediend…

     1. stylo1984

      Gaat niet om vertrouwen… Elke wedstrijd is sigi weer niks… We willen het voetbal van Ajax zien en dat lukt niet met hem erbij…

     2. tothefuture

      Sorry grote kul. Als Ajax het spel speelt wat we willen, via de vleugels, dan komt juist Sigi tot zijn recht. Het ligt meer aan het spel om hem heen. Tegen GAE kreeg Milik ballen van de zijkant die Sigi maanden niet heeft gehad.

     3. Nielsz.AFCA

      Idd ik vind milik een erg goede spits en hij mag er van mij ook in maar sightorsson is ook goed als ajax zijn spel gewoon speelt en laat niet vergeten dat siggi in belangrijke wedstrijden zoals tegen fey en psv en vorige week nog tegen twente gelijk maakte

     4. Zlatan

      Daar heb jij weer gelijk in (Frank is baas )het heeft ook met de andere spelers te maken !

    2. ceessimpelmees

     Bent ik mee eens ik zie Ariël millik ook liever spelen de IJslandse spits is te wisselvallig. Ja

    3. Zlatan

     Helemaal gelijk Bezemsteel !!!!neem nu ook eens de beslissing die de supporters willen ( veel supporters !!!!)

   2. dathijn26

    Wij bepalen zelf wel welke mening we geven. Vrijheid van meningsuiting weet je nog! Respecteer dat!

  2. Zlatan

   Jammer ! Frank is een goeie trainer , als de mensen gaan twijfelen aan hem , is dat z’n eigen schuld !

 5. Jackson

  Waarom niet allebei. Kolbein is meer een zwervende spits, en Arek meer een dieptespits. De ene rechtsbenig en de andere linksbenig. is dat niet ideaal ???

  1. SteffanAFCA

   Dan zou je klaassen eraf moeten halen? of 4-4-2? Maar dan geen Kishna of El Ghazi, gewoon sigthorsson op de bank, heeft meer dan genoeg kansen gehad..

   1. Nielsz.AFCA

    Gewoon 4-3-3 systeem houden : sightorsson of milik kunnen beide links of in de spits en schöne rechts

    1. SteffanAFCA

     Liever El Ghazi of Kishna dan Sigthorsson of Milik op links en vergeet niet, Fischer komt snel terug

 6. vakkie129

  Ik snap best dat Frank stiggi laat spelen over een paar weken gaat de molen weer draaien qua verkoop van spelers en laat hij nou heel graag stiggi in deze etalage willen zetten net als moisander , dan komt die plek vrij voor Millik en kan zickovic ook naar het eerste .

 7. heesch@ajax

  1 slechte wedstrijd van millik en lees ik weer dat hij toch ook weer niet is. Ik ben nog niet zo onwijs om ver geblazen eerlijk gezegd. Dat gezegd kolbeinn brengt het ook niet. Ik heb alleen het vermoeden dat frank naar systeem kijkt en dat wat dat betreft kolbeinn meer knoppen raakt.

 8. tothefuture

  Snap de commotie nu niet. Frank heeft dit al dagen geleden aangegeven. Geen nieuws dus.

 9. JCruijff

  Sorry? Gelijkwaardig? Zelfde type? Ik weet niet maar ik vind Milik veel sierlijker, veel beweeglijker en heel erg belangrijk, zijn eerste balaanname is gewoon veel beter. Is Frank de Boer nog wel de juiste trainer? Ik begin er met de week meer aan te twijfelen. Maar dat heb ik op dit forum al meerdere malen uitgelegd waarom ik dat vind.

  1. SteffanAFCA

   Ik vind Milik ook redelijk balvast en Sigthorsson heeft eerst een halfuur nodig om een bal onder controle te krijgen, en niks over de Boer zeggen, ookal onderbouw je je mening, dan ben je voor 010! Ben er ook maar mee gestopt

   1. JCruijff

    Wat een onzin over dat 010. Als ik een mening heb die ik goed onderbouw, ben ik dan voor 010?

     1. JCruijff

      Kudde dieren noem ik zulke lieden. Jij en ik zijn dan gelukkig nog de enigen met enig gezond verstond. Laat maar lullen dus…… Uhuh

 10. bob-p

  Misschien 4-4-2 met milik en sigi in spits? 2 valse buiten spelers alla el ghazi en schone?

 11. Bastoflex

  Mensen die hier een formatie als 4-4-2 opteren zijn geen echte ajaxcieden, ga je schamen! Heel de speelstijl van Ajax draait juist om de 4-3-3 formatie.

  1. SteffanAFCA

   Met Rosenberg en Charisteas speelde we anders 4-4-2, of was je toen nog niet geboren? 😉

 12. Ajaciednmr1

  Beterrrr! 😀 betekent dus dat milik tegen barca starten! 2 wedstrijden per week is namelijk te veek voor onze siggy

Comments are closed.