De Boer: ‘Duarte zal zich in het elftal moeten vechten’

Tijdens de persconferentie vrijdagmiddag coor het duel van zaterdagavond tegen Dordrecht kwam de situatie van Lerin Duarte ter sprake. De linkspoot lijkt op het tweede plan te zijn geraakt. Frank de Boer gaf aan dat Duarte beter moet. ,,Ik zeg niet dat hij het slecht doet, maar het is niet goed genoeg voor een basisplaats. Hij zal zich in het elftal moeten vechten. De concurrentie op zijn positie (linkshalf) is moordend. Lucas Andersen en Thulani Serero zaten vanaf het begin goed in hun vel. Lerin is er langzamerhand ingekomen.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

 1. lklajacied

  Vind dat deze jongen nooit echt een eerlijke kans heeft gekregen, zeker niet als je het vergelijkt met Sightorsson of Andersen die beide niet in topvorm waren maar wel wekelijks speelden..

  1. Starke

   Met alle respect voor Duarte maar hij is een breedte aankoop en niet echt van toegevoegde waarde. Je kan hem namelijk missen. Hetzelfde geldt voor Viergever, Moisander, van Hoorn en nog een aantal aankopen. Met dat geld plus salarissen had ajax veel betere spelers kunnen halen. Had dan die jonge gasten voor de haaien gegooid zoals geyenoord dat doet. Op den duur moet dat toch wel gaan lopen. Die jongens kennen het ingepeperde ajax systeem tenminste.

 2. nicks

  Word niks met deze jongen een topper voor de middenmoot meer niet. Geen schande maar geen speler voor ajax

 3. Holly

  In potentie één van de betere spelers van de eredivisie, is duidelijk dat Frank nog in hem gelooft.

Comments are closed.