De Boer overweegt huurlingen in winterstop terug te halen

Ajax verhuurde aan het begin van dit seizoen enkele spelers met als doel om ze ervaring op te laten doen op het hoogste niveau. Dat doel wordt bij velen van hen tot dusverre niet behaald en dus denkt Frank de Boer er over om als dit niet snel verbetert deze spelers terug te halen. “Als een speler geen zicht heeft op speelminuten in de tweede helft seizoenshelft, kunnen we ‘m beter terughalen en bij ons laten trainen. Dan heb je ‘m in elk geval dicht bij je en kun je zelf zijn ontwikkeling bepalen”, aldus de trainer tegenover Ajax Life.

Mickey van der Hart keepte deze midweek tegen FC Twente voor de beker voor Go Ahead pas zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Lesly de Sa (eveneens Go Ahead) en Dejan Meleg (foto) worstelen met blessures, maar ook een fitte Meleg is bij SC Cambuur niet zeker is van een basisplaats. Fabian Sporkslede speelde namens Willem II ook pas negentien minuten in de eredivisie. Bas Kuipers speelt met vierhonderd minuten bij Excelsior nog het vaakst.

Bron: AjaxLife

Related posts

21 Comments

 1. Gogelein4

  verwachten ze dan dat ze meteen veel speelminuten krijgen, die clubs spelen ook om resultaat en komen met de beste 11. Als daar de ajax-huurlingen niet bij horen, kun je de clubs niks verwijten

  1. SteffanAFCA

   Wie verwijt hier die clubs iets? Het is toch zinloos om ze daar te laten als ze nooit spelen?

    1. SteffanAFCA

     Ja eens, maar als je ze hebt uitgeleend en ze spelen uiteindelijk zelfde, is het niet raar om ze terug te halen, toch?

 2. Royb020

  Dejan meleg mag wel terug komen vorig seizoen heb hij al aardig laten zien wat hij kan bij jong Ajax! En ik denk dat hij bij het eerste wel een versterking kan zijn! De buiten spelers die we nu hebben zij te wisselvallig!!! Ji

   1. Royb020

    Sorry voor me taal gebruik pannenkoek!!! Dat heb je met echt Amsterdammers!! Die praten niet altijd netjes ABN maar ABA!!

Comments are closed.