Zes Ajacieden in voorselectie Jong Oranje, Alblas, Menig en Tete erbij

Tijdelijk bondscoach Remy Reijnierse heeft voor de oefeninterland van Jong Oranje tegen Duitsland een voorlopige selectie van 37 spelers samengesteld, waaronder zes Ajacieden: Norbert Alblas, Peter Leeuwenburgh, Anwar El-Ghazi, Ricardo Kishna, Queensy Menig en Kenny Tete. Daarnaast is ook de aan Go Ahead verhuurde doelman Mickey van der Hart geselecteerd.

De jongelingen van Oranje en Duitsland treffen elkaar donderdag 13 november in het Duitse Ingolstad. Reijnierse, die voorlopig de taken overneemt van de vorige week opgestapte coach Adrie Koster, maakt vrijdag 7 november zijn definitieve selectie bekend. De ontmoeting met Duitsland is voor Jong Oranje de eerste interland nadat het zich deze maand via de play-off-duels met Portugal niet wist te verzekeren van een ticket naar het EK 2015 in Tsjechië.

De volledige voorlopige oranje-selectie:
Joost van Aken, Maarten de Fockert, Daley Sinkgraven (allen sc Heerenveen), Nathan Aké (Chelsea), Norbert Alblas, Peter Leeuwenburgh, Anwar El-Ghazi, Ricardo Kishna, Queensy Menig, Kenny Tete (allen Ajax), Yassine Ayoub (FC Utrecht), Sven van Beek, Jean-Paul Boëtius, Wessel Dammers. Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Tonny Vilhena, Lucas Woudenberg (allen feyenoord), Joshua Brenet, Jorrit Hendrix, Clint Leemans, Mohamed Rayhi, Karim Rekik, Rai Vloet,  Jordi de Wijs (allen psv),  Alvin Daniels, Kyle Ebecilio, Peet Bijen (allen FC Twente),  Mickey van der Hart (Go Ahead Eagles), Hans Hateboer (Groningen), Thom Haye, Wesley Hoedt, Derrick Luckassen (allen AZ), Vincent Janssen (Almere City),  Bas Kuipers (Excelsior),  Joris van Overeem en Everon Pisas (beiden FC Dordrecht).

Related posts

3 Comments

  1. kLASSE20

    Is wel iets om trots op te zijn maar we kunnen die talenten beter hier houden als ze zo goed zijn dat de rest van Europa ze wil hebben

Comments are closed.