Sinkgraven twijfelt: ‘Ik zie ook hoe Ajax met Zivkovic omgaat’

Daley Sinkgraven stond afgelopen zomer in de belangstelling van Ajax maar uiteindelijk besloot de middenvelder om toch nog bij Heerenveen te blijven. Inmiddels laat Sinkgraven weten wel toe te zijn aan een transfer naar een grotere club maar of dit Ajax zal zijn daar heeft de middenvelder vooralsnog zijn twijfels over.

‘Natuurlijk wil ik hogerop en ik verwacht ook wel dat ik Heerenveen binnenkort ga verlaten’. Of Ajax zijn volgende club zal worden laat Sinkgraven nog in het midden. ‘Ik zie ook hoe Ajax met Richairo Zivkovic omgaat en eigenlijk wil ik die weg niet bewandelen. Ik kan er natuurlijk niet over oordelen en wellicht is dit het beste voor hem maar als ik een transfer ga maken wil ik ook voelen dat ik serieus kans maak op een basisplaats’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

42 Comments

 1. AFCA my World

  Ja Ajax,dat krijg je ervan als je jonge spits niet opstelt als de oude faalt,het was wel besproken maar deze jongen mag je gelijk in je selectie opnemen wil hij toch komen!!!

  1. Zlatan

   Ja gewoon lang wachten met alles! Eerst wilde vaak spelers naar Ajax , nu niet meer ???goed voor de club !

 2. jari

  Zivko wordt klaargestoomd om een Ajax spits te worden. Dat is per positie verschillend. Maar hij mag best bij real op de bank

 3. Valentino

  Spreekt ook niet veel vertrouwen uit in zijn eigen kunnen. Zivkovic is pas net 18 dus een jaartje wennen kan geen kwaad. Van een speler van 19 mag je meer verwachten. Maar anders gaat hij toch lekker gelijk naar het buitenland, hoor je er over 2 jaar niks meer van.

 4. Bertus02

  Daar heeft hij wel een punt. Als je een basisplaats gewend bent en je gaat naar een andere club dan wil je ook daar aan spelen toekomen. En een speler kopen om hem vervolgens op de bank te zetten is net zo zonde als 100 miljoen op de bank en geen stuiver investeren. Weggegooid geld dus.

  1. f-side64

   je kan fc grunn en h’veen niet vergelijken met ajax en bij 1 grote engelse komt hij ook niet in de basis dan zit hij op de tribune of speelt hij op het 3de engelse niveau

   1. Zlatan

    Hoe oud is dat knulletje ? Johan Cruiff hoefde niet eerst naar het tweede , maar daar wil hij zich niet mee vergelijken , toch ?

 5. f-side64

  of dat goed is voor zijn carriere ajax moet hem kopen en verhuren zodat pisvee niet het beste teamheb qua induvuele spelers oftewel de betere selectie houd.

 6. Lukoki4

  dan twijfelt hij ook aan zichzelf, anders teken je en ga je er vanuit dat je bij de selectie komt. Maar kennelijk is hij hier niet zeker van

 7. vakkie129

  Deze jongen heeft veel in zich ,echter moet hij ook begrijpen dat vele voor hem het niet hebben kunnen waarmaken gezien de druk die dan wordt uitgeoefend , ik zie hem graag komen en spelen bij Ajax maar hij zal ook met deze druk om moeten kunnen gaan.besluit hij toch voor het buitenland te kiezen horen we niets meer van hem hoogstens dat hij op de bank zit. Het beste is gewoon naar Ajax en verder rijpen voor het nog grotere werk.

  1. Velibor

   Ik geef hem gelijk haha ik mag dat arrogante wel ,laten ze em kopen en nog een jaar daar laten voetballen,ik zou ook niet van Heerenveen naar Ajax2 gaan wat verbeelden wij ons eigenlijk?

 8. gerrykoos

  sorry maar ik vind dit misplaatste arrogantie van dit mannetje, het is bij Ajax een heel ander niveau en een veel grotere druk. Dat zie je aan spelers die er niet in slagen bij het eerste in de basis te komen. Hij zal nog wel het e.e.a. moeten leren, maar kopen en laat hem dan nog even rijpen bij Heerenveen of zo. Maar als hij naar Liverpool, M.U. of Real gaat zie je niets meer van hem terug.

  1. timkloppers

   moeten overmars en Sinkgraven maar eens gaan babbelen en f de boer erbij aan laten schuiven. mag hij met deze tekst wat arrogant overkomen is dan jammer. het is erger als hij naar psv of twente gaat.

 9. S4ndrr

  Ik begrijp deze jongen wel. Ik kan me voorstellen dat je als ‘beste speler’ van Heerenveen een stap hogerop wil maken. En dan niet in de jupiler league met jong Ajax je kunsten laten zien. Tuurlijk moet hij de kans krijgen zich te bewijzen. Als dan blijkt dat hij het (nog) niet aan kan is het begrijpelijk. Hij wil gewoon zo hoog mogelijk spelen en niet van groot talent in de eredivisie naar groot talent in jupiler league terecht komen. Kijkend naar de (wat jongere) Zivkovic kan ik me voorstellen dat dat afschrikt. Toch hoop ik wel dat hij komt en zich snel basiswaardig maakt! Dan is hij zeer zeker een versterking!

 10. Misterajax

  Waarom niet nu kopen en dan in het contract meenemen dat die eerst 1 of 2 jaar op huurbasis bij Heereveen mag blijven spelen?

 11. Veltman

  Onzin wat Sinkgraven zegt! Zivkovic wist dat hij een jaar moest ‘acclimatiseren’, dus wat bedoelt hij met ‘hoe Ajax met hem omgaat?’
  Hij moet gewoon een gesprek hebben met De Boer en aan de hand daarvan bepalen of hij het ziet zitten, dit soort uitspraken zijn bullshit

 12. rik2

  Logische reactie van een speler die bij iedere topclub in Nederland zo in de basis hoort te staan. Misschien een les voor Ajax?

  1. Valentino

   Ik zou in Nederland niet eens een andere club weten die hem echt zou kunnen betalen. En buiten de eredivisie hoeft hij denk ik niet gelijk op een basisplek te rekenen.

   1. Daandinho

    Oke maar het klasseverschil is niet heeel groot, ik vind lucas steeds beter worden, nu nog scoren

 13. ferike

  Ja Sinkgraven twijfelt: want als hij naar Man United gaat staat hij wél direct in de basis? Als je niet voor Ajax wilt voetballen, blijf je lekker weg !!

  1. SteffanAFCA

   Gaat niet om bij Ajax willen voetballen, maar van een suptopper in de Eredivisie naar een ploeg die in de onderste regione in de JL speelt..

   1. SteffanAFCA

    Je hebt hem blijkbaar nog nooit zien spelen, als je denkt dat het een verdediger is, dus je mening slaat nergens op

Comments are closed.