Milik zit op dit moment op hetzelfde niveau als Kolbeinn

Arek Milik maakte een echte spitsengoal tegen Go Ahead Eagles afgelopen zaterdag. Frank de Boer is erg over zijn prestaties te spreken.

Ricardo van Rhijn bediende Milik met een mooie pass en zoals een echte spits kroop Arek voor de verdediger en tikte de bal in het doel. Frank de Boer vindt dat er dreiging van de Pool uitgaat. “Hij is steeds aanspeelbaar om eventueel de pass te ontvangen”. De Boer vervolgt:”Ik maak een keuze op basis van wat ik zie op de trainingen en in wedstrijden. Beiden zullen aan genoeg duels toekomen, we spelen er heel veel. Kolbeinn zit op dit moment op hetzelfde niveau als Milik”

Bron: Ad

Related posts

20 Comments

 1. DennisTheMenace

  Niet om Sigthórsson af te zeiken (lijkt een beetje een trend te worden de laatste tijd), maar Milik is het niveau van onze Sigi al lang ontstegen. Direct vastleggen, en in de basis met Pool.

 2. purry

  Dat is nu wel duidelijk wie,onze nr 1 spits moet worden.Milik heeft toch veel meer dreiging,en het juiste neusje voor de goals.

  1. ajaxisheelgoed

   Klopt purry ajax moet hem gelijk vastleggen en sighorsson verkopen en dan zivkovic een kans geven

 3. bob-p

  Milik moet eerst paar wedstrijden spelen voordat ik echt kan beoordelen of hij een top spits is. Tot nu toe ziet het er goed uit. Zivkovic verwacht ik na de winter veel van!

 4. neslopu

  Milik is veel beter!! Heb gezien hoe die in elftal van Polen speelt en jong Ajax! Hij is boven sigi uit gestegen! Eind van seizoen milik kopen voor 2,8 mil en sigi verkopen!!

   1. neslopu

    Meteen kan ook idd… Veel beter zelfs, berich eerder stond nl eind van seizoen kan ajax milik kopen voor dat bedrag!!

 5. polaroids

  Frank krabbelt al terug. Eerst was het dat Milik bijna op hetzelfde niveau als Sigthorson was. Nu is Sigthorson van gelijk niveau als Milik. Oftewel hij vindt Milik beter.

 6. heesch@ajax

  Ik lees weer allemaal waan van de dag opmerkingen hier. Waaraan zie je dat millik veeeell beter is? Ik zie het nog niet en eerlijk gezegd ik vind dat iedereen met steeds minder genoegen neemt. Ik ben Ajax gewend als dominant team waarbij als je in spelerstunnel staat je met 1-0 achterstaat. Eerst op 3-0 komen en daarna gallery play en nieuwe talenten in passen. Dat is Ajax niet dit sprokkel werk het is tijd voor echte mannen. En ik denk aan Huntelaar zijn contract loopt af dus volgas overmars

 7. AFCAoostNL

  Ik vind milik op het moment wel beter, alleen z’n rechterbeen moet veel beter worden maait hij ook niet over een open kans voor goal zoals in de voorbereinding. In potentie zie ik dat z’n loopwerk techniek koppen schieten balaanname snelheid inzicht souplesse talent bijna op alle vlakken beter is dan die van sigi. Toch gewoon sigi. Om de beurt laten voetballen en kijken of je hem kan verkopen in de winter… Dan zivco ook naar Ajax1

Comments are closed.