Australische aanvaller Mabil(19) ontvangt uitnodiging voor stage bij Ajax

Ajax heeft de Australiër Awer Mabil uitgenodigd voor een stage, zo meldt het Australische SBS.com. De 19-jarige aanvaller kan zowel als buitenspeler als in de spits uit de voeten en heeft nog een doorlopend contract tot 2017 bij Adelaide United. Zijn club moet nog wel toestemming geven of en zo ja wanneer hij de stage kan volgen.

Awer Mabil komt uit voor Australië onder 20 en heeft Sudanese roots. Hij verhuisde in 2006 vanuit een vluchtelingenkamp met familie naar Australië en heeft inmiddels een Australisch paspoort.

Bron: SBS.com.au

Related posts

9 Comments

 1. vakkie129

  Leuk voor deze jongen , echter heb ik liever dat men zich bezig houd met Martin Ødegaard en Daley Sinkgraven deze bieden veel meer perspectief .

  1. AFCA my World

   Hou alles open,Odegaard en Sinkgraven word moeilijk door alle grotere clubs die intresse hebben,het zou beter voor ze zijn als ze eerst naar Ajax komen,maar zeker is het zeker niet,dus verder kijken is ook goed!

 2. marthoogland3012

  Ben ik niet met je eens Ik wil dat Ajax weer terug aan de top komt met of zonder nederlanders!

  1. AFCAoostNL

   Maak van Ajax geen koopclub, als je naar de geschiedenis kijkt dan kwamen we het verst met jeugd en een paar ervaren spelers die terugkeerden naar Ajax. De meesten waren Nederlands. Dus de gemiddelde leeftijd moet omhoog en talentjes jong oppikken voor de opleiding. Die mix zou perfect zijn.

  1. ajaxisheelgoed

   Slechte speler lijkt me hij heeft de misser van het jaar gemaakt in de Australische competitie

Comments are closed.